Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Mjesec ljubavi uz buđenje osjetila u Termama Tuhelj

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
31.01.2017. u 01:25

Valentinovo u Tuhelju

Zima nam je pokazala svoje zube i nekako je normalno da tražimo mjesta gdje ćemo moći šetati u ogrtačima, baš kao kod kuće.

Svijet sauna u Termama Tuhelj je baš takvo mjesto gdje ćete pobuditi posebna osjetila i doživjeti neponovljive sauna programe. Za sauna programe možemo reći da su teatar gdje ćete doživjeti neponovljivu igru aromatičnih ulja, vrućeg vjetra i posebnih tehnika opuštanja.

Neka to bude ideja za ovogodišnje Valentinovo…buđenje osjetila u Termama Tuhelj uz 50% popusta za boravak 2. osobe i neograničeno opuštanje u najvećem Svijetu sauna gdje ćete rasplamsati svoju ljubav posebnim čokoladnim programima. Ako nemate gdje ostaviti djecu, pripremili su i obiteljski bonus uz gratis boravak za 1 dijete do 12 godina i neponovljivu animaciju na Vodenom planetu kao i u dječjoj igraonici. Na raspolaganju su vam i ostali romantični paketi.

Valentinovo nam ovoga tjedna pada u tjednu pa ga moramo proslaviti nekoliko puta. U Termama Tuhelj 11.2. i 18.2. pripremaju romantična noćna kupanja kao i posebnu romantičnu večeru u restoranu Dvorac Mihanović uz glazbu i gastronomsku poeziju na tanjuru.

Ako su vam potrebne još neke ideje, mjesec čokolade bit će savršen afrodizijak za ovo Valentinovo. Specijalni wellness tretmani SPAeVITA centra u kojem će čokoladni snovi biti ovogodišnja ideja za jednodnevno slavlje vaše ljubavi. Posebni tretman u privatnoj spa za dvoje uz čokoladnu kremu za tijelo i opuštanje u whirlpoolu uz pjenušac, Valentinovo je kakvo ste samo poželjeli.

Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus