Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Mjesec ljubavi uz buđenje osjetila u Termama Tuhelj

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
31.01.2017. u 01:25

Valentinovo u Tuhelju

Zima nam je pokazala svoje zube i nekako je normalno da tražimo mjesta gdje ćemo moći šetati u ogrtačima, baš kao kod kuće.

Svijet sauna u Termama Tuhelj je baš takvo mjesto gdje ćete pobuditi posebna osjetila i doživjeti neponovljive sauna programe. Za sauna programe možemo reći da su teatar gdje ćete doživjeti neponovljivu igru aromatičnih ulja, vrućeg vjetra i posebnih tehnika opuštanja.

Neka to bude ideja za ovogodišnje Valentinovo…buđenje osjetila u Termama Tuhelj uz 50% popusta za boravak 2. osobe i neograničeno opuštanje u najvećem Svijetu sauna gdje ćete rasplamsati svoju ljubav posebnim čokoladnim programima. Ako nemate gdje ostaviti djecu, pripremili su i obiteljski bonus uz gratis boravak za 1 dijete do 12 godina i neponovljivu animaciju na Vodenom planetu kao i u dječjoj igraonici. Na raspolaganju su vam i ostali romantični paketi.

Valentinovo nam ovoga tjedna pada u tjednu pa ga moramo proslaviti nekoliko puta. U Termama Tuhelj 11.2. i 18.2. pripremaju romantična noćna kupanja kao i posebnu romantičnu večeru u restoranu Dvorac Mihanović uz glazbu i gastronomsku poeziju na tanjuru.

Ako su vam potrebne još neke ideje, mjesec čokolade bit će savršen afrodizijak za ovo Valentinovo. Specijalni wellness tretmani SPAeVITA centra u kojem će čokoladni snovi biti ovogodišnja ideja za jednodnevno slavlje vaše ljubavi. Posebni tretman u privatnoj spa za dvoje uz čokoladnu kremu za tijelo i opuštanje u whirlpoolu uz pjenušac, Valentinovo je kakvo ste samo poželjeli.

Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus