Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Kultura je IN i projekat Ladies In

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
27.01.2016. u 23:10

Kamerni Teatar: Idealno mjesto za večernji izlazak i druženje

U najboljem teatru u Bosni i Hercegovini, od ovog mjeseca poseban događaj namijenjen samo za dame. Druženje i sjajna predstava, uz promociju pozitivnih vrijednosti i nezaobilazni razgovor o aktuelnim temama iz businessa, kulture, mode i svakodnevnog života.

Dobrodošle dame u četvrtak 28.01.2016. godine, Kamerni Teatar 55., u 19 i 30 sati.

Predstava koja najavljuje projekat je „Bajka koju idiot priča“, u režiji Emira Kapetanovića, u kojoj igraju poznata bh. glumačka imena: Zana Marjanović, Vanesa Glođo, Dragana Jovičić, Admir Šehović i Moamer Kasumović. Predstava je inspirisana skicama za dramu “Bajka koju idiot priča” Lane Bastašić.

                 

BAJKA KOJU IDIOT PRIČA govori o izgubljenom identitetu. Nepoznati čovjek se budi na onom svijetu i shvata da se ne sjeća ko je. Prilaze mu Bog i predstavnici raznih ideologija i svjetonazora i pokušavaju ga obrlatiti da ode s njima. Da pristane na njihova pravila. Da zaboravi ko je i prihvati nametnutu i ponuđenu verziju sebe i svjetonazora. Da se potčini. Da se odrekne sebe. Borba traje do samoga kraja, a rezultat je u najmanju ruku neočekivan. Barem po bogove.

Ladies In Kamerni Teatar 55 je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga.

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.

Organizator projekta ALTERMEDIA

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus