Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Kultura je IN i projekat Ladies In

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
27.01.2016. u 23:10

Kamerni Teatar: Idealno mjesto za večernji izlazak i druženje

U najboljem teatru u Bosni i Hercegovini, od ovog mjeseca poseban događaj namijenjen samo za dame. Druženje i sjajna predstava, uz promociju pozitivnih vrijednosti i nezaobilazni razgovor o aktuelnim temama iz businessa, kulture, mode i svakodnevnog života.

Dobrodošle dame u četvrtak 28.01.2016. godine, Kamerni Teatar 55., u 19 i 30 sati.

Predstava koja najavljuje projekat je „Bajka koju idiot priča“, u režiji Emira Kapetanovića, u kojoj igraju poznata bh. glumačka imena: Zana Marjanović, Vanesa Glođo, Dragana Jovičić, Admir Šehović i Moamer Kasumović. Predstava je inspirisana skicama za dramu “Bajka koju idiot priča” Lane Bastašić.

                 

BAJKA KOJU IDIOT PRIČA govori o izgubljenom identitetu. Nepoznati čovjek se budi na onom svijetu i shvata da se ne sjeća ko je. Prilaze mu Bog i predstavnici raznih ideologija i svjetonazora i pokušavaju ga obrlatiti da ode s njima. Da pristane na njihova pravila. Da zaboravi ko je i prihvati nametnutu i ponuđenu verziju sebe i svjetonazora. Da se potčini. Da se odrekne sebe. Borba traje do samoga kraja, a rezultat je u najmanju ruku neočekivan. Barem po bogove.

Ladies In Kamerni Teatar 55 je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga.

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.

Organizator projekta ALTERMEDIA

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus