Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od malog…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Novi parfem iz Avona

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
19.12.2015. u 12:20

Bijou for Her i Bijou for Him by Christian Lacroix

Avon predstavlja novi mirisni par koji je osmislio poznati francuski dizajner Christian Lacroix: Bijou for Her i Bijou for Him. Christian Lacroix uspješno surađuje s Avonom od 2007. godine stvarajući predivne raskošne mirisne kreacije koje obožavaju žene i muškarci širom svijeta.

BIJOU koncept inspirisan je vizijom da nijedan dobar modni komad nije potpun bez dodatka dragulja. 

Bijou For Herby Christian Lacroix je sladak osvježavajući miris iz porodice orijentalno – začinskih parfema. Kompozicija sadrži note svjetlucave talijanske mandarine, jabuke i kruške u vrhu, vaniline orhideje, arapskog jasmina i gardenije u srcu, te začinjenog zvjezdanog anisa, sandalovine, vanilije s Madagaskara i mošusa u bazi. 

Dostupan je kao 50 ml Eau de Parfum.

Bijou For Him by Christian Lacroix predstavlja rafiniran kontrast svježih, začinskih i drvenih nota. Pripada porodici aromatično drvenastih mirisa i otvara se akordima đumbira, grejpa i rabarbare. U srcu su pomiješani cvijet narandže, muškatna žalfija i kardamom, te u bazi mirisa kašmir i vetiver sa Haitija. 

Dostupan je kao 75 ml Eau de Toilette.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus