Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Konzum Family Centar od sada i u Brčkom

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
24.11.2015. u 11:05

Otvaranje uz pregršt pogodnosti, iznenađenja i finaliste X Factora

Otvaranje Konzum Family Centra u Brčkom, na adresi Reisa Džemaludina Čauševića 68, još će se dugo pamtiti po nevjerovatnoj zabavi, iznenađenjima i sjajnim pogodnostima. Građani Brčkog od sada će uživati u novom konceptu tržnog centra, koji nudi mnogo više od same kupovine. Konzum Family Centar je mjesto okupljanja i druženja, koji porodicu stavlja u centar pažnje.

Otvaranje Konzum Family Centra u Brčkom, na adresi Reisa Džemaludina Čauševića 68, još će se dugo pamtiti po nevjerovatnoj zabavi, iznenađenjima i sjajnim pogodnostima. Građani Brčkog od sada će uživati u novom konceptu tržnog centra, koji nudi mnogo više od same kupovine. Konzum Family Centar je mjesto okupljanja i druženja, koji  porodicu stavlja u centar pažnje.

Svi posjetioci radovali su se sada već poznatom programu otvaranja Konzum Family Centra, te je „Lutajuća kamera“ obradovala 30 kupaca sa poklon – bonom od 50 KM, organizovana su brojna nevjerovatna sniženja i pogodnosti, u kojima je svako mogao pronaći nešto za sebe. Najmlađim posjetiocima su nezaboravnu dobrodošlicu u Kodijevoj igraonici priredili mađioničar i balondžija sa svojim trikovima i performansima. Najveće iznenađenje je koncert, koji je Konzum Family Centar Brčko u večernjim satima poklonio svojim vjernim kupcima i posjetiocima. Za odličnu žurku pobrinuo se pobjednik X Factora Amel Ćurić zajedno sa finalistima posljednje sezone Ivom Ćurić, Jelenom Đurić i Ilijom  Mihailovićem.

Otvaranje Konzum Family Centra Brčko peto je po redu u 2015. godini. Kao i u svim prethodno otvorenim Konzum Family Centrima u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Mostaru, i u Brčkom se radost nakon otvorenja nastavlja kroz cijelu sedmicu. U petak će svi kupci u Konzumu, Intersportu, Modiani i Beautique-u dobiti čak trostruke bodove na svojim Pika karticama, a u poslijepodnevnim satima mališane očekuje kreativna radionica u Kodijevoj igraonici. Subotu večer mnogi će rezervisati za popularni Shopping Night i uživati u sniženjima do sitnih sati, dok će Konzum poklanjati -10% na cijelu kupovinu. U nedjelju će u Konzum Family Centru najviše uživati porodice, naročito najmlađi koje će u Kodijevoj igraonici čekati Fazonko Boban sa svojim forama i fazonima, a u Konzumu će odabrane dječije igračke Dream Factory biti snižene za čak -50%. Kako su djeca radost svijeta, i u ponedjeljak će biti u centru pažnje, jer im Kodi u svojoj igraonici ponovo sprema ludu žurku uz Trapavka i njegovu veselu družinu. U utorak će se vlasnici Pika kartica radovati duplim bodovima za kupovinu u Konzumu, Intersportu, Beautique i Modiani, dok je srijeda dan za već sada popularnu potragu za srećnim stikerima koji donose vrijedne nagrade.

U sklopu Konzum Family Centra u Brčkom nalaze se Konzum, Modiana, Intersport, Beautique, Astra, Planika, Beko, Imtec, Carmen Line, Studio Moderna-Top Shop, Santana bar, Stefador, Sport Staf, Đurđevak i Outlet Akcija.

I u narednom periodu, Konzum Family Centar Brčko obilovat će raznim aktivnostima i pogodnostima, a o čemu će posjetioci biti blagovremeno obaviješteni.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus