Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Terme Tuhelj i Olimia: Veliki popusti za savršen odmor

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
17.11.2015. u 18:38

IZVOR:
promo

Pravo vrijeme za pravo uživanje...

Kada je pravo vrijeme za odmor? Ko god da misli da zna odgovor na to pitanje, sigurni smo da griješi, jer odmor je individualna stvar i rekli bi neki da je uvijek pravo vrijeme za njega.

 Kada je pravo vrijeme za odmor? Ko god da misli da zna odgovor na to pitanje, sigurni smo da griješi, jer odmor je individualna stvar i rekli bi neki da je uvijek pravo vrijeme za njega. Ovo doba godine je, recimo idealno za obitelji sa predškolskom djecom ili za penzionere, ali i za sve one koji trebaju kvalitetno „punjenje baterija“.

Stoga su u Termama Olimia i Termama Tuhelj pripremili pakete ponuda koje vrijedi uzeti u razmatranje i odlučiti se za kvalitetan odmor na vrhunskoj razini uz pristupačne cijene.

Terme Tuhelj do 28.12. nude trodnevne aranžmane već od 178, 50 Eura za dvije osobe u Classic sobi, odnosno 217, 50 Eura u Premium sobi, a obiteljski bonus Vam omogućava da sa Vama pođe i dvoje djece, jedno od 2 do 12 godina i jedno do 5 godina čiji je boravak gratis. Gore navedena cijena važi za jednu odraslu osobu, a druga plaća samo 50%, dakle jedan plati, a drugi ostvaruje ovaj vrhunski popust.

Samo dvadesetak kilometara od ove lokacije u Termama Olimia možete birati između dva hotela, Sotelia ili Breza i opuštati se u najboljem Wellness centru u ovom dijelu Europe, već nadaleko poznatoj Orhideliji i Termaliji. Svi oni koji se odluče za boravak od nedjelje do petka dobit će jedan ulaz u Orhideliju gratis.

U hotelu Sotelia sve do 28.12.možete birati pakete od trodnevnog do osmodnevnog uz odlične cijene Trodnevni aranžman u ovom hotelu stoji 191,20 Eura po osobi, dok će vas osmodnevni aranžman stajati 539, 20 Eura po osobi.  Hotel Breza nudi istovjetan paket (trodnevni) po cijeni od 140, 80 Eura po osobi, a cijena osmodnevnog je 396, 80 Eura po osobi. Svi paketi su na bazi polupansiona.

Kao što su gosti ovih termi već navikli, mogu se koristiti blagodeti kupališnih kapaciteta u obje države, a cjelodnevni boravak u Wellnessu Orhidelia stoji 18 Eura. Nagradite svoje tijelo i dušu bez obzira na klimatske uvjete i doba godine.

Više na: www.terme-tuhelj.hr i www.terme-olimia.com

Slični članci
Specijalna ponuda Termi Tuhelj i Termi Olimia: Ljetni odmor u dvije države
Specijalna ponuda Termi Tuhelj i Termi Olimia:…
Kod boravka 3 noći u Termama Tuhelj, poklanjamo Vam 2 noći u Terme Olimia!
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus