Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na pripremama u Termama Tuhelj

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
07.08.2015. u 14:19

Oaza mira za idealne pripreme

Košarkaški „Zmajevi“ pripremaju se u idealnim uvjetima koje nude Terme Tuhelj i nadaju se dobrim partijama na predstojećem Europskom prvenstvu, a ljubazni domaćini su učinili sve da im boravak učine što ugodnijim...

Najbolji košarkaši iz Bosne i Hercegovine  su upravo na mini-pripremama u prekrasnom ambijentu Termi Tuhelj gdje imaju idealne uslove za naporne treninge, ali i relaksaciju nakon njih.

Terme Tuhelj poznati wellness i kupališni brend, jedan od najvećih kontinentalnih resorta u Republici Hrvatskoj, uvelike je poznat i po sportskom turizmu. Bogat sportski sadržaji raspoređeni na nekoliko lokacija u sklopu resorta, specijalizirane sportske masaže, posebna prehrana prilagođena sportašima te ostali sadržaji koji su potrebni za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. To su ovaj put prepoznali i čelni ljudi Košaarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine u želji da igračima priušte vrhunske pripreme pred predstojeće Europsko prvenstvo.

„Mnogo naših sportskih prijatelja nam je sugerisalo da su Terme Tuhelj pravo mjesto za pripreme sportista, a sada smo se uvjerili da nema tih riječi kojima se mogu opisati svi sadržaji koji Vam se ovdje nude. Ovo je svojevrsna oaza mira i tišine za idealne pripreme. Vrlo je moguće da ova lokacija ubuduće postane mjesto na koje ćemo se redovno vraćati“ – riječi su Igora Stojanovića, direktora svih reprezentativnih vrsta u KS BiH.

Sa njim su se složili svi igrači i stručni štab na čelu sa Duškom Ivanovićem vrhunskim crnogorskim stručnjakom koji je na čelu košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus