Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na pripremama u Termama Tuhelj

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
07.08.2015. u 14:19

Oaza mira za idealne pripreme

Košarkaški „Zmajevi“ pripremaju se u idealnim uvjetima koje nude Terme Tuhelj i nadaju se dobrim partijama na predstojećem Europskom prvenstvu, a ljubazni domaćini su učinili sve da im boravak učine što ugodnijim...

Najbolji košarkaši iz Bosne i Hercegovine  su upravo na mini-pripremama u prekrasnom ambijentu Termi Tuhelj gdje imaju idealne uslove za naporne treninge, ali i relaksaciju nakon njih.

Terme Tuhelj poznati wellness i kupališni brend, jedan od najvećih kontinentalnih resorta u Republici Hrvatskoj, uvelike je poznat i po sportskom turizmu. Bogat sportski sadržaji raspoređeni na nekoliko lokacija u sklopu resorta, specijalizirane sportske masaže, posebna prehrana prilagođena sportašima te ostali sadržaji koji su potrebni za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. To su ovaj put prepoznali i čelni ljudi Košaarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine u želji da igračima priušte vrhunske pripreme pred predstojeće Europsko prvenstvo.

„Mnogo naših sportskih prijatelja nam je sugerisalo da su Terme Tuhelj pravo mjesto za pripreme sportista, a sada smo se uvjerili da nema tih riječi kojima se mogu opisati svi sadržaji koji Vam se ovdje nude. Ovo je svojevrsna oaza mira i tišine za idealne pripreme. Vrlo je moguće da ova lokacija ubuduće postane mjesto na koje ćemo se redovno vraćati“ – riječi su Igora Stojanovića, direktora svih reprezentativnih vrsta u KS BiH.

Sa njim su se složili svi igrači i stručni štab na čelu sa Duškom Ivanovićem vrhunskim crnogorskim stručnjakom koji je na čelu košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus