Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Ne propustite najzabavniju subotnju kupovinu u vašem gradu

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
28.07.2015. u 16:56

Sensation Experience Tour je na putu prema vašm gradu

Ljeto je najbolje vrijeme za zabavu, a nezamislivo bez nezamjenjivog osvježenja i okusa koje pruža popularno piće Sensation. Upravo zbog toga, Sensation širom zemlje donosi i zabavu i osvježenje koje ne trebate propustiti – Sensation Experience Tour.

U vašem gradu subotnju kupovinu začinit će užitak u osvježavajućim okusima Sensationa, pregršt zabave za cijelu porodicu, dobra muzika senzacionalnog DJ-a, apliciranje Sensation tatoo-a, nagradne igre i pokloni za kupce Sensation proizvoda .
Prvi Sensation Experience tour započet će 25.07. sa zabavom u Konzum objektu, ul. Aleja Svetog Save 69 u Banjaluci i time otpočeti niz događaja koji donose mnogobrojna iznenađenja. Nakon Banja Luke, Sensation turneja će se nastaviti u Tuzli 01.08. (Bingo), a zatim putuje u Mostar 08.08. (Mepas mall), nastavlja u Bihaću 15.08. (Bingo) i završava u Sarajevu 22.08. (Konzum, Ložionička).
Pridružite se senzacionalnom događaju subotnje kupovine i doživite je na potpuno novi način, zabavniji nego ikada do sada! Zabava je zagarantovana uz okus koji razbija monotoniju!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus