Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Energopetrol i Holdina proslavili izvanredan uspjeh goriva Euroclass

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
22.07.2015. u 18:09

Najtraženije gorivo na našim putevima

U prisustvu poslovnih partnera i medija, Energopetrol i Holdina, vodeće domaće kompanije za trgovinu naftnim derivatima, u Sarajevu predstavili rezultate dosadašnjeg poslovanja, te najavili nove korake i projekte u maloprodaji i veleprodaji.

Najavili su i početak nove kampanje za goriva EUROCLASS pod nazivom Dokazano najbolji u sklopu koje će organizirati i nagradnu igru za svoje vjerne kupce.

U protekle dvije godine, Euroclass je postigao izvanredne rezultate i odličan prijem kod kupaca, koji će bez sumnje ostati vjerni kvalitetu Euroclass-a, premium goriva koje je osvojilo tržište. Osim boljih performansi, manje potrošnje, pročišćavanja i održavanja motora, te mnogih drugih prednosti, korisnici ovog premium goriva će u narednih nekoliko mjeseci dobiti priliku da učestvuju u nagradnoj igri, te osvoje automobil MINI Cooper ili jednu od 200 vrijednih nagrada.

 „U 2013. godini smo predstavili Euroclass – premium aditivizirano gorivo koje je za manje od pola godine postiglo izvanredne rezultate. Od 5 kupaca u našoj mreži njih čak tri se odlučuju upravo za Euroclass. Ovaj izvrstan rezultat nam je pokazao da kupci u Bosni i Hercegovini prepoznaju i cijene kvalitet. Kupci su prepoznali i naše napore u poboljšanju usluge u maloprodajnoj mreži koji se ogledaju kroz investicije i rekonstrukcije benzinskih postaja“, izjavio je Ante Aralica, direktor Energopetrola i Holdine u BiH te dodao da zahvaljujući stalnim unaprijeđenjima sve veći broj INA i Energopetrol benzinskih postaja su danas ugodno mjesto za odmor i osvježenje na putu, a asortiman je prilagođen potrebama suvremenog putnika.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus