Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Sarajevskom kiseljaku dodijeljen Crystal Taste Award

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
23.06.2015. u 14:05

Kvaliteta Sarajevskog kiseljaka ponovo krunisana međunarodnim priznanjem

Prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak postala je nositelj priznanja „Crystal Taste Award“ koju dodjeljuje Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (ITQI) iz Brisela, vodeća svjetska organizacija za nagradu kvalitete.

ITQI već niz godina prepoznaje izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu Sarajevskog kiseljaka odavanjem priznanja „Superior Taste Award“ sa tri zvjezdice, a ova nagrada višeg ranga kruna je dosadašnjeg uspjeha.

International Taste and Quality Institut, koji provodi istraživanje sadržaja, kvaliteta i okusa proizvoda, svake godine organizira dodjelu nagrada , a svaki proizvod pojedinačno prolazi kroz niz striktnih procjena. Sarajevski kiseljak i ove godine, zasluženo nosi ovaj  međunarodno prestižni epitet, koji izaziva ponos u cijeloj BiH.

“Ostvarili smo jedan veoma važan cilj, a to je čvrsto, neosporivo dokazivanje besprijekornog kvaliteta Sarajevskog kiseljaka.  Sarajevski kiseljak sa svojim brendovima jedina je kompanija u BiH, koja se može pohvaliti nagradom “Crystal Taste Award“, poručili su predstavnici Sarajevskog kiseljaka sa svečane dodjele nagrada u Briselu i dodali da će njihov brend u budućnosti sa ponosom isticati ova priznanja, te da će, kao i do sada, čuvati izvor, kvalitetu i okus ove kristalno čiste, prirodne mineralne vode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus