Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Sarajevskom kiseljaku dodijeljen Crystal Taste Award

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
23.06.2015. u 14:05

Kvaliteta Sarajevskog kiseljaka ponovo krunisana međunarodnim priznanjem

Prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak postala je nositelj priznanja „Crystal Taste Award“ koju dodjeljuje Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (ITQI) iz Brisela, vodeća svjetska organizacija za nagradu kvalitete.

ITQI već niz godina prepoznaje izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu Sarajevskog kiseljaka odavanjem priznanja „Superior Taste Award“ sa tri zvjezdice, a ova nagrada višeg ranga kruna je dosadašnjeg uspjeha.

International Taste and Quality Institut, koji provodi istraživanje sadržaja, kvaliteta i okusa proizvoda, svake godine organizira dodjelu nagrada , a svaki proizvod pojedinačno prolazi kroz niz striktnih procjena. Sarajevski kiseljak i ove godine, zasluženo nosi ovaj  međunarodno prestižni epitet, koji izaziva ponos u cijeloj BiH.

“Ostvarili smo jedan veoma važan cilj, a to je čvrsto, neosporivo dokazivanje besprijekornog kvaliteta Sarajevskog kiseljaka.  Sarajevski kiseljak sa svojim brendovima jedina je kompanija u BiH, koja se može pohvaliti nagradom “Crystal Taste Award“, poručili su predstavnici Sarajevskog kiseljaka sa svečane dodjele nagrada u Briselu i dodali da će njihov brend u budućnosti sa ponosom isticati ova priznanja, te da će, kao i do sada, čuvati izvor, kvalitetu i okus ove kristalno čiste, prirodne mineralne vode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus