Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Nezaboravna avantura leta iznad Sarajeva sa SBA školom letenja

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
23.06.2015. u 09:30

Jedinstvena prilika za ljubitelje avanture

Iznad Sarajeva su u nekoliko aviona i žirokoptera poletjeli snovi onih koji su oduvijek željeli naučiti da lete, ili bar znati kako to izgleda.

Škola letenja SBA održala je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo prezentaciju svog programa, koji uključuje PPL školu za motorne avione, školu letenja sa žirokopterima, jedriličarsku školu, informativne letove, te jednodnevne “Pilot na dan” programe.

Prijavljeni učesnici su sa SBA instruktorima iskusili let i upravljanje letjelicama, te uživali u pogledu i doživljaju punom uzbuđenja i adrenalina.

“Lijepo je vidjeti sretna, ozarena lica ljudi kada izlaze iz letjelica nakon ugodnog slijetanja i zaista je zadovoljstvo imati u ponudi ovako zabavne programe koji nude nezaboravna iskustva. Međutim, naša misija mnogo je ozbiljnija, a ona znači održanje BH avijacije kroz najkvalitetniju obuku koja rezultira odgovornim i sigurnim pilotima. Naše visokokvalifikovano osoblje i savremena tehnologija to nam omogućavaju” izjavio je Irfan Habibović, vođa odjela za trening SBA škole letenja.

Svi programi i cjenovnici, kao i sve dodatne informacije o najuzbudljivijim avanturama koje pružaju osjećaj slobode, ali i školi letenja, dostupni su na web stranici www.sbaviation.ba ili putem e-maila [email protected] .

O SBA školi letenja

-           Nakon 25 godina, tačnije od 1992.godine, u Sarajevu se ponovo održava školovanje pilota.

-           SBA škola letenja jedina je u regionu sa uvozom, servisom i treningom za žirokoptere.

-           SBA dio obuke izvodi na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, što predstavlja prednost jer polaznici prilikom iste direktno učestvuju u saobraćaju.

-           Cijene SBA škole letenja najniže su u regionu. Dostupne su na web stranici www.sbaviation.ba .

-           Otvoreni smo i za entuzijaste i dobrovoljce koji nisu u mogućnosti komercijalno pristupiti programu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus