Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Čarobna noć Davidoffa ponovo puna iznenađenja

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
30.05.2015. u 11:42

Fantasično dobra zabava u organizaciji agencije Communnis

U Bečkoj kafani hotela Europa u Sarajevu, održana je još jedna, sada već tradicionalna, čarobna majska noć Davidoffa, ovoga puta tematski nazvana “For the Hunters” – po prestižnom karakteru svih koji znaju svoj cilj, znaju šta žele, kako to postići, ali i kada napasti. Među uzvanicima bile su mnoge ličnosti iz javnog, medijskog i poslovnog svijeta.

Svjetski sinonim prestižnog kvaliteta - Davidoff, ponovo je dokazao da vodi igru, priredivši svim prisutnim nezaboravnu noć punu iznenađenja, a atmosfera se ogledala u magiji uspjeha bez egoizma, ubjedljivosti bez tvrdoglavosti, strasti bez opsesije i dobrog života koji nije kičav.

U svijetu gdje život obilježavaju uvijek novi ciljevi, zaustavljanje na već postignutom nije prihvatljivo. U skladu s tim, brend Davidoff, uvijek posvećen izuzetnom kvalitetu, predstavio je Davidoff Blue, novi dodatak svojoj dobro poznatoj Davidoff porodici.

Svi koji su prisustvovali ovoj čarobnoj noći, pamtit će je još dugo po kristalno čistom glasu Aide Mušanović, a na radost i veliko iznenađenje svih, Davidoff noći „For the Hunters“ pridružio se i „stari morski vuk“ Oliver Dragojević, koji je u svom prepoznatljivom stilu obilježio ovaj prestižni događaj.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus