Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Sa Putujmo.ba Vaše idealno putovanje u svijet je na dohvat ruke!

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
26.05.2015. u 16:42

IZVOR:
Promo

Novi portal na domaćem internet tržištu

Odlučni u namjeri da sve relevantne informacije u vezi putovanja i ponuda turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine učinimo bližima, pokrenut je portal www.putujmo.ba kao prvi specijalizirani portal za predstavljanje ponuda turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine. Zašto gubiti vrijeme od agencije do agencije ili pretraživanjem desetine web portala, kada Vam www.putujmo.ba nudi sve na jednom mjestu.

Portal omogućava brzo i lako pretraživanje svih aktuelnih ponuda putovanja. Želite rezervisati putovanje ? Prilikom pronalaska Vaše idealne ponude za putovanje, dovoljno je da svoje putovanje rezervišete putem obrasca integrisanog u svakoj ponudi.

Budite informisani i pripremite se  na vrijeme! Putujmo.ba Vam nudi i detaljne, stručne opise najtraženijih destinacija. U ovoj rubrici „opis destinacija“ imate priliku saznati korisne informacije koje će Vas pripremiti za putovanje, preporuke i detalje o glavnim znamenitostima i atrakcijama, praktične informacije o javnom prijevozu, restoranima, klubovima, shoppingu i još mnogo toga.

 

Ipak ste se odlučili na individualno putovanje ? Stručni tim portala Putujmo.ba Vam nudi i savjete za Vaša individualna putovanja, sve što trebate da uradite je da nam pišete na [email protected] , a mi ćemo se potruditi da Vam pronađemo idealnu ponudu za Vaše individualno putovanje.
Ukoliko želite da saznate sve moguće načine i cijene prijevoza ( automobil, autobus, avion, voz, brod ) do željene destinacije na jednom mjestu posjetite rubriku „Od A do B“. Ova rubrika objedinjuje opcije prijevoza za sva putovanja za bilo koju destinaciju na svijetu. Interesantno, zar ne ?
Ukoliko želite biti informirani o svim novim ponudama, nagradnim igrama i iznenađenjima posjetite i našu Facebook stranicu na https://www.facebook.com/Putujmoba
Pristupite nam sa povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da to povjerenje i opravdamo.


Putujmo.ba

Tagovi: putujmo.ba
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus