Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Labeffective proizvodi za podmlađivanje matičnim ćelijama od sada na tržištu

Beauty Zoom

OBJAVLJENO:
21.05.2015. u 00:04

Podmlađivanje matičnim ćelijama od sada moguće i u BiH

U Atriumu Hotela Evropa održana je promocija Labeffective proizvoda za podmlađivanje matičnim ćelijama što je privuklo pažnju velikog broja farmaceuta, doktora iz oblasti dermatologije, drugih medicinskih stručnjaka, te brojnih medija i ličnosti iz javnog života.

U svijetu već godinama poznato i proslavljeno od strane brojnih svjetskih zvijezda, podmlađivanje matičnim ćelijama, zahvaljujući kući Labeffective postalo je moguće i na prostorima Bosne i Hercegovine, s tim da je Labeffective omogućio da luksuz bogatih odsada bude dostupan i širokim masama.

O Tretmanu Matičnim Stanicama (TMS), njenim brojnim dobrobitima za naš organizam i o formuli PLACENTAe, prisutnima na promociji govorila je dr. Samra Šoškić dermatovenerolog.

 

“Korištenjem predznanja o Tretmanu Matičnim Stanicama u kombinaciji sa posljednjim tehnološkim dostignućima, stručni tim Labeffective stvorio je formulu pod nazivom PLACENTAe u vidu kapsule i kreme kao sinergijski proizvod koji potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, te oživljava sve procese u organizmu. Matične ćelije su veoma hranljive i bogate proteinima, podržavaju aktivnost kože, pokreću kožu u proces samoobnove, redukuju linije i bore. Placenta ovce je puna zdravih matičnih ćelija, koje njeguju i hrane sve ćelije u našem organizmu i zamjenjuju mrtve sa novim i zdravim, ostavljajući nas dugo vitalnima i u snazi. Vrlo je važno napomenuti da uzimanje matičnih ćelija iz placente ovce ne povlači sa sobom etička pitanja.” - istakla je između ostalog dr. Šoškić.

 

Stručnjaci tvrde da iako je proces starenja neizbježan proces, način na koji starimo biramo sami. Na današnjoj promociji se upravo govorilo o formuli PLACENTAe kao moćnoj kuri podmlađivanja kompletnog organizma i odabiru da se stari “dostojanstveno”.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus