Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

LG Electronics: 20 godina uspješnog poslovanja u BiH

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
20.05.2015. u 23:49

lider na tržištu potrošačke elektronike

LG Electronics ove godine obilježava 20 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, a tim povodom za korisnike svojih uređaja organizuje nagradnu igru pod nazivom ”LG Vas nagrađuje”.

Ulazak na tržište u Bosni i Hercegovini kompanija LG je službeno zabilježila 1995. godine počevši suradnju s firmom Stanić Trade, koja je zastupnik i distributer ovog brenda u BiH. Stanić Trade je kao zastupnik i distributer dobio status najstarijeg distributera LG-a, zahvaljujući uspješnoj suradnji od 20 godina.  U proteklih 20 godina, LG se na domaćem tržištu pozicionirao kao lider u prodaji mobilne telefonije, malih i velikih kućanskih aparata, TV uređaja i klima uređaja, a o kvaliteti proizvoda i ukazanom povjerenju kupaca najbolje govori brojka od million prodanih uređaja u Bosni i Hercegovini.

Tim povodom, razgovarali smo sa Direktorom Stanić Trade-a koji je kazao da je najveći uspjeh kompanije to što je kroz 20 godina poslovanja na bosanskohercegovačkom tržištu uspjela izgraditi povjerenje kupaca i održati kvalitet.

”Poslovna filozofija LG-a se zasniva na kvaliteti uređaja, neprestanom razvoju i inoviranju, a sve sa ciljem da se zadrži zadovoljstvo trenutnih i pridobije povjerenje novih korisnika.” – dodao je g. Damir Kalmar.

Nagradna igra ”LG Vas nagrađuje” se realizuje  u periodu od 20.05.2015. do 21.06.2015. godine, a za učešće je potrebno uslikati stari LG uređaj u ispravnom stanju te fotografiju postaviti putem aplikacije na facebook stranicu Techno Shop marketa.

Učestvovanjem u nagradnoj igri uz malo sreće za svoj stari učesnici mogu dobiti novi LG uređaj. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na http://a.pgtb.me/jvgcM3

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus