Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

LG Electronics: 20 godina uspješnog poslovanja u BiH

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
20.05.2015. u 23:49

lider na tržištu potrošačke elektronike

LG Electronics ove godine obilježava 20 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, a tim povodom za korisnike svojih uređaja organizuje nagradnu igru pod nazivom ”LG Vas nagrađuje”.

Ulazak na tržište u Bosni i Hercegovini kompanija LG je službeno zabilježila 1995. godine počevši suradnju s firmom Stanić Trade, koja je zastupnik i distributer ovog brenda u BiH. Stanić Trade je kao zastupnik i distributer dobio status najstarijeg distributera LG-a, zahvaljujući uspješnoj suradnji od 20 godina.  U proteklih 20 godina, LG se na domaćem tržištu pozicionirao kao lider u prodaji mobilne telefonije, malih i velikih kućanskih aparata, TV uređaja i klima uređaja, a o kvaliteti proizvoda i ukazanom povjerenju kupaca najbolje govori brojka od million prodanih uređaja u Bosni i Hercegovini.

Tim povodom, razgovarali smo sa Direktorom Stanić Trade-a koji je kazao da je najveći uspjeh kompanije to što je kroz 20 godina poslovanja na bosanskohercegovačkom tržištu uspjela izgraditi povjerenje kupaca i održati kvalitet.

”Poslovna filozofija LG-a se zasniva na kvaliteti uređaja, neprestanom razvoju i inoviranju, a sve sa ciljem da se zadrži zadovoljstvo trenutnih i pridobije povjerenje novih korisnika.” – dodao je g. Damir Kalmar.

Nagradna igra ”LG Vas nagrađuje” se realizuje  u periodu od 20.05.2015. do 21.06.2015. godine, a za učešće je potrebno uslikati stari LG uređaj u ispravnom stanju te fotografiju postaviti putem aplikacije na facebook stranicu Techno Shop marketa.

Učestvovanjem u nagradnoj igri uz malo sreće za svoj stari učesnici mogu dobiti novi LG uređaj. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na http://a.pgtb.me/jvgcM3

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus