Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Udruženje EDUS i Jana – Voda s porukom zajedno mijenjaju svijet

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.04.2015. u 10:49

„ VODA S PORUKOM“ i NASTAVAK VELIKE HUMANITARNE KAMPANJE

EDUS, udruženje za unaprjeđenje obrazovanja i potpore djeci sa i bez poteškoća u razvoju prvi je projekt za kojeg će se prikupljati donacije u sklopu humanitarne kampanje Jana „Voda s porukom“ za 2015. godinu. Prikupljanjem kapljica putem web stranice www.vodasporukom.com nastavit će se pružati pomoć u vidu raznih potrebnih sredstava udruženjima humanitarnog karaktera.

Prikupljanje Jana kapljica za prvi projekt udruženja EDUS rezultirat će nabavkom računarske touchscreen tehnologije kojom će korisnici, većina mališana - čak 80% njih je sa autizmom, naučit će koristiti gestikulaciju što inače djeca znaju s  9 mjeseci starosti.

EDUS je neprofitna, nevladina organizacija, koja savremenim obrazovnim sistemom želi realizirati puni potencijal učenja svakog djeteta. Od 2010. godine, kada su registrovani, omogućili su napredan, multidisciplinarni naučno potvrđen program koji pomaže djeci s poteškoćama u razvoju u usvajanju određenih znanja i vještina.

Jana voda vas poziva da posjetite redizajnirani sajt www.vodasporukom.com i već danas svojim dolaskom, dijeljenjem poruka i brojnim drugim aktivnostima donirate kapljice i pomognete u ostvarenju cilja. Mijenjajte svijet zajedno s Jana vodom!

 

Slični članci
Jana: Voda s porukom donacijom osigurala topliji boravak djeci
Jana: Voda s porukom donacijom osigurala…
Grad Tuzla bio je nova stanica velikog putovanja humanitarne kampanje Jana – Voda…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus