Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Proljetna kolekcija u Lindexu

Modni radar

OBJAVLJENO:
08.04.2015. u 10:46

Postanite i vi SuperRoleModel

„Definira vas ono što činite“ – poruka je Lindexove ljetnje kampanje za 2015. Novu kolekciju# supermodel, čija su zaštitna lica bsupermodeli Christy Bursns, Liya Kenede i Toni Garrn, Lindex je predstavio u tri bh. grada: Sarajevu, Zenici i Tuzli.

Zaštitno lice kampanje za BiH je Erna Saljević. Kupci su u pre –sale shoppingu u Importane centru mogli uživati uz modna savjetovanja blogerice i stilistice Ajle Hodžić.

                              

Gost večeri je bila prelijepa Miss BiH Isidora Borovčanin. Poznata je i po svom humanitarnim radu, pa je samim tim i jedna od  naših SuperRoleModela. Ovaj događaj je održan pod  pokroviteljstvom magazina Azra.

 

Takođe, brand Lindex veliku pažnju posvećuje najmlađima, te je isto veče odžana i modne revija najmlađih manekena i manekenki.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus