Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Jack Daniel's promovira odgovorno konzumiranje alkohola

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
31.03.2015. u 00:34

Ako voziš, ne pij!

Kada ste jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih proizvođača alkoholnih pića, briga o konzumentima treba biti jedan od prioriteta.

Jack Daniel's konstantno promovira odgovornu konzumaciju vlastitih proizvoda. Zbog toga je kreirana specifična youtube kampanja, čiji je naglasak na umjerenoj i odgovornoj konzumaciji alkoholnih pića.

Kroz specifičan video mix, koji prikazuje najčešće situacije lošeg ponašanja usljed prekomjerne konzumacije alkohola, kao što su glasan smijeh, slanje neprikladnih SMS poruka, naglašena agresivnost i nepromišljeno klađenje, je na interesantan i duhovit način poslata poruka o potrebi odgovornog konzumiranja alkohola. Naravno, akcenat je stavljen i na neophodno izbjegavanje vožnje automobila nakon konzumacije alkohola.

Kampanja je uspješno plasirana putem socijalnih medija u svim zemljama Zapadnog Balkana, a naročito se popularnom pokazala upravo u Bosni i Hercegovini.Na taj način je Jack Daniel's vrlo uspješno iskoristio moderne vidove komunikacije, kako bi još jednom dokazao da je prije svega svjetski priznata društveno odgovorna kompanija, koja vodi računa o svojim konzumentima.

       

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus