Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Style.ba na prezentaciji nove Max Factor maskare

Beauty Zoom

OBJAVLJENO:
10.03.2015. u 21:10

Za glamurozan izgled i istaknut izgled trepavica

U SCC-u u Sarajevu 07. i 08.03.2015. održana promocija nove Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 – u – 1 maskare.

         

 

 

MAX FACTOR ide korak dalje i lansiranjem 3u1 inovativne maskare koja stvara upečatljiv izgled trepavica koristeći kombinaciju četkice i profesionalne formule. Rezultat je glamurozan i istaknut izgled trepavica.

                    

Gospodin Max Factor je prvi predstavio maskare prije više od 50 godina. Tradicija predstavljanja maskara se nastavlja i danas sa nagrađivanim Max Factor Masterpiece butikom, pa je u SCC-u u Sarajevu 07. i 08.03.2015. održana promocija nove Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3 – u – 1 maskare, koja je na našem tržištu dostupna od 01.03.2015.

 

Max Factor istraživanja su pokazala da kada su u pitanju trepavice, žene žele sve - ne mogu se zadovoljiti sa rezultatom koji pruža samo jedna. Da bi se postigao idealan izgled trepavica potrebno je ispuniti tri stvari - intenzivna crna boja, dužina i volumen.Tajna šminkera za upečatljivi izgled trepavica je Instant Impact Magični štapić – sada dostupan i vama!

Da biste kreirali upečatljivi izgled trepavica nije vam potrebna velika čektica. Naprotiv, najglamuroznije trepavice se mogu kreirati koristeći se tankim četkicama, koja ne samo da će vam pružiti instant volumen i dužinu trepavica, već i omogućiti precizno nanošenje ostavljajući izrazito glamurozan finiš od korijena do vrhova. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 Instant Impact Magični Štapić je stvoren da dodatno istakne i najsitnije trepavice u poređenju sa većim četkicama.

Aida Mahmutović-  „Jedinstvena prednost ove maskare, jeste da se na Instant Impact Magični štapić nanosi optimalna količina formule koja podiže trepavice. Formula u sebi sadrži vlakna koja produžuju trepavice te u kombinaciji sa ovim štapićem pruža nevjerovatan izgled trepavica.“

Pažljivo raspoređene čekinje osiguravaju direktan kontakt između štapića i trepavica, tako da svaki pokret pruža više. Kada se izvadi iz tube, štapić je ravnomjerno i čvrsto obložen formulom, osiguravajući ekstremnu transformaciju već pri prvom nanošenju. Kada se primjeni na trepavice, čekinje dolaze iznutra, pročešljavajući trepavice i odvajaju ih za izuzetno dramatičan finiš.

                             

Kako ova jedinstvena formula funkcioniše?

·         VOLUMEN: Formula Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskare sadrži volumizirajuće čestice voska koje čine da trepavice izgledaju radzvojene i punije.

·         DUŽINA: Ova produžavajuća formula za trepavice sadrži preko 30 000 ugljeničnih vlakana u svakoj tubi.  Kada se primjenjuje, ta vlakna se pretvaraju u glatku oblikovanu formulu za instant produženi efekat trepavica.

·         INTENZIVNA CRNA BOJA: Zahvaljujući formuli koja se sastoji od ugljeničnih vlakana intenzitet crnih trepavica se povećava.

Jedna maskara - više rezultata!

Željeli smo stvoriti proizvod koji će biti u stanju pružiti više. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 stvara nove trendove i pruža vam tri rezultata.

Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design direktorica  kaže: "Primjetili smo da se trepavice vraćaju u modu u svim oblicima i veličinama. Od masnih i grudvastih do nezapamćeno fantastičnih i luksuzno bujnih trepavica – sve se vrti oko toga da ostavite utisak. Za mene, Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskara je savršena jer pruža ženama mogućnost da se igraju i kreiraju osjećaj bogatog, raskošnog, čak i bezgraničnog izgleda trepavica – i to sve u samo jednom potezu."

 

 

 

Slični članci
Avon predstavlja Big&False Lash Volume maskaru
Avon predstavlja Big&False Lash Volume maskaru
Avon s ponosom predstavlja– Big&False Lash Volume maskaru - za efekat umjetnih trepavica.…
Max Factor predstavlja Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskaru
Max Factor predstavlja Masterpiece Glamour…
Godine 2015., MAX FACTOR ide korak dalje i lansira 3u1 inovativnu maskaru koja stvara…
 Max Factor, Benetton i Young Sopshisticates predstavili trendove za proljeće
Max Factor, Benetton i Young Sopshisticates…
Max Factor, Benetton i modni blog Young Sophisticates, nedavno su u Sarajevu bili…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus