Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Max Factor predstavlja Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskaru

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
02.03.2015. u 22:44

Posljednja inovacija za istaktnute trepavice

Godine 2015., MAX FACTOR ide korak dalje i lansira 3u1 inovativnu maskaru koja stvara upečatljiv izgled trepavica koristeći kombinacijučetkice i profesionalne formule. Rezultatjeglamurozani istaknut izgled trepavica.

Gospodin MaxFactor je prvi predstavio maskare prije više od 50 godina. Tradicija predstavljanja maskara se nastavlja i danas sa sa nagrađivanim Max Factor Masterpiece butikom.

                            

Max Factor istraživanja su pokazala da kada su u pitanju trepavice, žene žele sve - nemogu se zadovoljiti sa rezultatom koji pruža samo jedna. Da bi se postigaoidealan izgled trepavica potrebno je ispuniti tri stvari - intenzivna crnaboja, dužina i volumen.

Tajna šminkera za upečatljivi izgledtrepavica jeInstant Impact Magični štapić – sadadostupan i vama!

Da biste kreirali upečatljivi izgled trepavica nije vam potrebna velikačektica. Naprotiv, najglamuroznije trepavice se mogu kreirati koristeći se tankimčetkicama,koja ne samo da će vam pružiti instant volumen i dužinu trepavica, već iomogućitiprecizno nanošenje ostavljajući izrazito glamurozan finiš od korijenado vrhova.Masterpiece Glamour Extensions3-u-1 Instant Impact Magični Štapić je stvoren da dodatno istaknei najsitnije trepaviceu poređenjusa većim četkicama.



Aida Čelebić -  „Jedinstvenaprednost ove maskare, jeste da se na Instant Impact Magični štapić nanosioptimalna količina formule koja podiže trepavice. Formula u sebi sadrži vlaknakoja produžuju trepavice te kombinaciji sa ovim štapićempruža nevjerovatan izgled trepavica.“

Pažljivo raspoređene čekinjeosiguravaju direktan kontakt između štapića i trepavica, tako da svaki pokretpruža više. Kada se izvadi iz tube, štapić je ravnomjerno i čvrsto obloženformulom, osiguravajući ekstremnu transformaciju već pri prvom nanošenju. Kadase primjeni na trepavice, čekinje dolaze iznutra, pročešljavajući trepavice i odvajaju ih za izuzetno dramatičan finiš.

Kako ova jedinstvena formula funkcioniše?

·        VOLUMEN:FormulaMasterpiece Glamour Extensions 3-u-1 maskare sadrži volumizirajuće česticevoska koje čine da trepavice izgledaju radzvojene i punije.

·        DUŽINA:Ova produžavajuća formula za trepavicesadrži preko 30 000 ugljeničnih vlakana u svakoj tubi. Kada se primjenjuje, tavlakna se pretvaraju u glatku oblikovanu formulu za instant produženi efekattrepavica.

·        INTENZIVNACRNA BOJA:Zahvaljujući formuli koja se sastojiod ugljeničnih vlakana intenzitet crnih trepavica se povećava.

Jedna maskara - više rezultata!

Željeli smo stvoriti proizvod koji će biti u stanju pružiti više. Masterpiece Glamour Extensions 3-u-1 stvara nove trendove i pruža vam tri rezultata.



PatMcGrath,MaxFactorGlobalCreative Designdirektorica -"Primjetili smo da se trepavice vraćaju umodu u svim oblicima i veličinama.Od masnih i grudvastih do nezapamćeno fantastičnih i luksuzno bujnih trepavica– sve se vrti oko toga da ostavite utisak. Za mene, MasterpieceGlamourExtensions3-u-1 maskaraje savršenajer pruža ženama mogućnostda seigrajui kreiraju osjećajbogatog, raskošnog, čak ibezgraničnogizgleda trepavica–i to sve u samo jednompotezu."

NovaMax Factor Masterpiece Glamour Extensions "3-u-1 maskara"  dostupna  je od 01.marta2015.

 

Slični članci
Style.ba na prezentaciji nove Max Factor maskare
Style.ba na prezentaciji nove Max Factor…
U SCC-u u Sarajevu 07. i 08.03.2015. održana promocija nove Max Factor Masterpiece…
 Max Factor, Benetton i Young Sopshisticates predstavili trendove za proljeće
Max Factor, Benetton i Young Sopshisticates…
Max Factor, Benetton i modni blog Young Sophisticates, nedavno su u Sarajevu bili…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus