Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Promovirana knjiga Kakodalogija Ivana Stankovića

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
02.03.2015. u 22:01

Marketinška knjiga godine

Knjiga "Kakodalogija" Ivana Stankovića predstavljena je nedavno u Sarajevu u prepunom Art Ateljeu Figure. O knjizi su govorili Amra Zulfikarpašić, Ekrem Dupanović i Bojan Hadžihalilović, intelektualna elita sarajevske umjetničke, kulturne i advertising scene.

Knjiga "Kakodalogija" Ivana Stankovića predstavljena je u Sarajevu u prepunom Art Ateljeu Figure. O knjizi su govorili Amra Zulfikarpašić, Ekrem Dupanović i Bojan Hadžihalilović, intelektualna elita sarajevske umjetničke, kulturne i advertising scene.

 

KAKO  DA ukratko predstavimo Ivana Stankovića? Jedan od pionira oglašivačke industrije u regionu, vlasnik marketinške agencije Communis, docent na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu i profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Otac četvoro djece.

 

Kako je sam autor mnogo puta ponovio, knjiga Kakodalogija nije o životnim mudrostima, ali se iz nje mogu izvući nadasve mudre pouke. Nije klasična autobiografija, ali na neki način i jeste, jer piše o svojim slatkim i gorkim životnim iskustvima. Najviše se pominje marketing u prethodne tri decenije na prostorima bivše Jugoslavije, ali je namijenjena svim ljudima u biznisu, uz naravoučenija KAKO podnijeti uspon, a KAKO pad.

Promociji knjige je prisustvovao veliki broj sarajevskih prijatelja autora, studenata, marketinških stručnjaka, dugogodišnjih poslovnih partnera i poznatih ličnosti.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus