Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Aleksandra Radović još jednom oduševila publiku u Coloseum Clubu

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
17.02.2015. u 01:16

Kao i svaki put do sada

Svi zaljubljeni posjetioci Coloseum Cluba ove subote su mogli uživati u sjajnom nastupu Aleksandre Radović.

Draga gošća je još jednom napunila Coloseum do posljednjeg mjesta, a svojoj vjernoj publici je pružila nezaboravnu noć. Uz novi imidž i izvedbu hitova iz 2014. godine »Mali peh« i »Sa mnom«, pokazala je zašto ima posebno i cijenjeno mjesto na muzičkoj sceni. Njeni vjerni fanovi su pjevali uglas sjajne pjesme kao što su »Nisi moj«, »Kao so u moru«, »Nemoj« i mnoge druge, a svi zaljubljeni su posebno uživali u izvedbi pjesme »Čuvam te«.

Romantika je obilježila ovu subotu, a Aleksandra je ovom prilikom na veliko zadovoljstvo svojih obožavaoca najavila svoj novi album koji se nestrpljivo čeka, a koji će nesumnjivo donijeti velike hitove i ujedno himne ljubavi.   

U subotu, 21.02. sa početkom u 22 sata Coloseum Club će ugostiti još jednog sjajnog muzičara za čije se nastupe uvijek traži karta više, Dženana Lončarevića. Provedite i ovu subotu u centru zabave i sjajne muzike, a za sve informacije o cijeni ulaznice i rezervacije potražite putem web ili Facebook stranice.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus