Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Savršen Poklon? Poklon Bon!

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
12.12.2014. u 12:37

IZVOR:
PROMO

Kupipoklon.ba: Zakoračite u svijet darivanja!

Povodom predstojećih praznika, željeli bismo da Vam ponudimo poseban i unikatan način da darujete Vaše uposlenike, poslovne partnere, prijatelje i porodicu!!! Naš Poklon bon je vrlo ekskluzivan dar koji oduševiti i razveseliti bilo koga! Nudi slobodu izbora dara, bilo da odaberete parfem, knjigu, garderobu, putovanje, ili želite sebi ili drugima pokloniti kozmetički ili wellness tretman!

Svako od nas se bar jednom našao u situaciji da ne zna šta pokloniti dragoj osobi. Ništa strašno! Desilo se svima, bar jednom u životu.  Slažemo se da je ponekad vrlo teško pronaći pristojan poklon koji će biti primjeren i iskreno reflektrirati Vaše osjećaje. No, imamo pravo riješenje za Vas- Kupipoklon.ba!

Kupovinu poklon bona možete ostvariti putem www.kupipoklon.ba ili putem br. telefona 062 057 057 ili na info pultuSarajevo City Centra i BBI Centra, a sva lijepota je u tome da osoba koju darujete  sama za sebe bira dar. Savršeno, zar ne?

Ovakav način darovanja je prikladan i za pravna lica koja žele nagraditi svoje uposlenike i poslovne partnere.

Naše Poklon bonove koristi više od 100 uspješnih kompanija koje su nagaradile svoje uposlenike i poslovne partnere ali I obradovali one najmlađe!

Ukoliko smo Vas zaintrigirali pozovite nas i informišite se u vezi ovog  inovativnog načina darivanja!

Magija darivanja može početi...

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus