Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Vikend zabave i promotivnih cijena premium Euroclass goriva

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
21.11.2014. u 13:51

Energopetrol i Ina organizuju Road Show

Energopetrol i Ina su pripremili brojna iznenađenja za sve posjetioce, koji će imati priliku osvojiti više od 200 vrijednih nagrada...

U sklopu kampanje «Evolucija kvaliteta, Euroclass!», kompanije Energopetrol i Ina organizuju vikend sniženje cijena premium goriva i Road Show  gdje će svi posjetioci imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade od 10.000 KM za preuređenje automobila.

Prvi Road Show održaće se u Sarajevu i to 22. i 23. novembra, 2014. godine, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, na EP stanici na Čengić Vili.

Ovim povodom pripremljena su brojna iznenađenja za sve posjetioce, koji će imati priliku osvojiti više od 200 vrijednih nagrada, među kojima su i kartice za gorivo sa uključenih 100 KM na računu.

Ono što će sigurno obradovati sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području sarajevske regije. 

Nižim cijenama goriva kompanije žele pružiti priliku svim vozačima da se uvjere u kvalitet premium Euroclass goriva koje ima višestruke koristi za automobil, poboljšanje performansi motora, produžen vijek trajanja i smanjene troškove održavanja.

Road Show će se osim Sarajeva održati i u Tuzli, Bihaću, Mostaru i Zenici, na EP i INA benzinskim stanicama.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus