Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Vikend zabave i promotivnih cijena premium Euroclass goriva

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
21.11.2014. u 13:51

Energopetrol i Ina organizuju Road Show

Energopetrol i Ina su pripremili brojna iznenađenja za sve posjetioce, koji će imati priliku osvojiti više od 200 vrijednih nagrada...

U sklopu kampanje «Evolucija kvaliteta, Euroclass!», kompanije Energopetrol i Ina organizuju vikend sniženje cijena premium goriva i Road Show  gdje će svi posjetioci imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade od 10.000 KM za preuređenje automobila.

Prvi Road Show održaće se u Sarajevu i to 22. i 23. novembra, 2014. godine, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, na EP stanici na Čengić Vili.

Ovim povodom pripremljena su brojna iznenađenja za sve posjetioce, koji će imati priliku osvojiti više od 200 vrijednih nagrada, među kojima su i kartice za gorivo sa uključenih 100 KM na računu.

Ono što će sigurno obradovati sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području sarajevske regije. 

Nižim cijenama goriva kompanije žele pružiti priliku svim vozačima da se uvjere u kvalitet premium Euroclass goriva koje ima višestruke koristi za automobil, poboljšanje performansi motora, produžen vijek trajanja i smanjene troškove održavanja.

Road Show će se osim Sarajeva održati i u Tuzli, Bihaću, Mostaru i Zenici, na EP i INA benzinskim stanicama.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus