Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Sony WALKMAN® WS610 serije sada sa Bluetooth bežičnom tehnologijom

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.09.2014. u 23:33

Nosiv i vodootporan, idealan za trčanje

Slušajte muziku dok vježbate: nosiv i vodootporan WALKMAN® WS610 serije sada sa Bluetooth bežičnom tehnologijom

Pokrenite se sa savršenim soundtrack-om kao što trčite ili plivate ​​sa potpuno novim Bluetooth Walkman-om NWZ-WS610 u kompletu sa svojim ručnim daljinskim upravljačem.

Slušanje muzike dok vježbate može stvoriti povećan nivo motivacije. Sony najnovije generacije nosivih MP3 player-a  rade upravo to. To je vodootporni player, sa pametno dizajniranom bubicom koja udobno stoji u vašem uhu i daje jasan zvuk tokom jutarnjeg plivanja ili tokom treninga.

Po prvi put, Walkman NWZ-WS610 služi kao nosiva Bluetooth slušalica, dajući vam dodatni izbor melodije od bežičnog slušanja muzike sa vašeg pametnog telefona dok trčite ili dok radite. Također je uključen ring-type daljinski upravljač pomoću kojeg možete kontrolisati reprodukciju muzike i koji vam omogućava da prihvatate pozive dok ste u pokretu.

Izbor je na vama: slušanje muzike koja je pohranjena na Walkman memoriju, ili streaming zvuka bežično sa internet uslugama kao što su Music Unlimited, Spotify i YouTube putem vašeg pametnog telefona. Nema potrebe da propustite bilo kakve obavijesti iz aplikacija ili bilo koje druge obavijesti sa svog pametnog telefona dok ste u pokretu: funkcija SoundMix kombinuje slušanje muzike sa zvukom upozorenja iz aplikacije vašeg pametnog telefona.

Ne dozvolite da priča sa vašim prijateljima stopira vašu rutinu - Walkman NWZ-WS610 vam omogućava da obavljate pozive dok vježbate. Samo dodirnite Walkman na trenutak uporedo sa vašim pametnim telefonom, i spremni ste za razgovor: NFC pojednostavljuje bežične veze između oba uređaja, bez nezgodnog uparivanja.

Za još veću kontrolu i jednostavnost upotrebe, Sony SongPal aplikacija vam omogučava da možete kontrolisati Walkman sa svog pametnog telefona: da pretražujete izvođače ili albume i da podesite muzičke opcije. Mnogo postavki je dostupno za poboljšanje kvaliteta zvuka, uključujući Clear Phase™, koji pruža realan zvuk, i Clear Bass™, koji pruža dinamički dubok bas.

Povezivanje Walkman-a sa vašom muzičkom datotekom je osvježavajuće, brzo i jednostavno. Samo povežite NWZ-WS610 koristeći kabal i prebacite datoteke direktno sa vašeg PC-a bez dodatnih softvera za prenos podataka.

Vodootporni, nosivi Walkman NWZ-WS610 MP3 player sa Bluetooth-om je dostupan u Europi od početka oktobar 2014.god.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus