Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Sony WALKMAN® WS610 serije sada sa Bluetooth bežičnom tehnologijom

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.09.2014. u 23:33

Nosiv i vodootporan, idealan za trčanje

Slušajte muziku dok vježbate: nosiv i vodootporan WALKMAN® WS610 serije sada sa Bluetooth bežičnom tehnologijom

Pokrenite se sa savršenim soundtrack-om kao što trčite ili plivate ​​sa potpuno novim Bluetooth Walkman-om NWZ-WS610 u kompletu sa svojim ručnim daljinskim upravljačem.

Slušanje muzike dok vježbate može stvoriti povećan nivo motivacije. Sony najnovije generacije nosivih MP3 player-a  rade upravo to. To je vodootporni player, sa pametno dizajniranom bubicom koja udobno stoji u vašem uhu i daje jasan zvuk tokom jutarnjeg plivanja ili tokom treninga.

Po prvi put, Walkman NWZ-WS610 služi kao nosiva Bluetooth slušalica, dajući vam dodatni izbor melodije od bežičnog slušanja muzike sa vašeg pametnog telefona dok trčite ili dok radite. Također je uključen ring-type daljinski upravljač pomoću kojeg možete kontrolisati reprodukciju muzike i koji vam omogućava da prihvatate pozive dok ste u pokretu.

Izbor je na vama: slušanje muzike koja je pohranjena na Walkman memoriju, ili streaming zvuka bežično sa internet uslugama kao što su Music Unlimited, Spotify i YouTube putem vašeg pametnog telefona. Nema potrebe da propustite bilo kakve obavijesti iz aplikacija ili bilo koje druge obavijesti sa svog pametnog telefona dok ste u pokretu: funkcija SoundMix kombinuje slušanje muzike sa zvukom upozorenja iz aplikacije vašeg pametnog telefona.

Ne dozvolite da priča sa vašim prijateljima stopira vašu rutinu - Walkman NWZ-WS610 vam omogućava da obavljate pozive dok vježbate. Samo dodirnite Walkman na trenutak uporedo sa vašim pametnim telefonom, i spremni ste za razgovor: NFC pojednostavljuje bežične veze između oba uređaja, bez nezgodnog uparivanja.

Za još veću kontrolu i jednostavnost upotrebe, Sony SongPal aplikacija vam omogučava da možete kontrolisati Walkman sa svog pametnog telefona: da pretražujete izvođače ili albume i da podesite muzičke opcije. Mnogo postavki je dostupno za poboljšanje kvaliteta zvuka, uključujući Clear Phase™, koji pruža realan zvuk, i Clear Bass™, koji pruža dinamički dubok bas.

Povezivanje Walkman-a sa vašom muzičkom datotekom je osvježavajuće, brzo i jednostavno. Samo povežite NWZ-WS610 koristeći kabal i prebacite datoteke direktno sa vašeg PC-a bez dodatnih softvera za prenos podataka.

Vodootporni, nosivi Walkman NWZ-WS610 MP3 player sa Bluetooth-om je dostupan u Europi od početka oktobar 2014.god.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus