Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Revelique kozmetika, dvije godine sa Vama

Beauty Zoom

OBJAVLJENO:
13.09.2014. u 08:23

Kvalitetna kozmatika po atraktivnim cijenama

Revelique kozmetika je internacionalni kozmetički brend koji je započeo svoj put u svijet iz Bosne i Hercegovine i to prije dvije godine.

REVELIQUE COSMETICS već dvije godine posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Do sada, Revelique proizvodi su postali popularni saputnici u neseserima bh. dama – prvenstveno zbog visoke kvalitete po atraktivnim cijenama.

Internacionalna kozmetička linija iz Austrije je svoj uspješni put u svijet započela iz Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući svom ekskluzivnom partneru CM-u, proizvodi Revelique kozmetike su sada dostupni u pedeset odabranih CM trgovina, dok su na početku bili dostupni u samo devet.

Revelique ima za cilj da, dugoročno gledajući, postane jaka konstanta na području dekorativne kozmetike, pogotovo u BiH, i da u suradnji sa svojim distributerom CM-om budu zastupljeni, bez iznimke, u svim CM trgovinama na tržištu.

U interesu kupaca, Revelique konstantno radi na održavanju visokog kvaliteta proizvoda, a istovremeno uvijek razmišlja o redovnim akcijskim ponudama i raznim popustima.

„Naravno, ne može se govoriti o našem uspjehu bez zahvalnosti našim partnerima Ovnak i CM. Oni su nas uvijek podržavali i vrlo smo sretni da smo bili u mogućnosti osvojiti najveći lanac kozmetičkog distributera u BiH. U teškim vremenima, kada na tržištu dominiraju međunarodne firme, nije lako uspostaviti i proširiti profesionalni lokalni lanac. Bosna i Hercegovina može biti vrlo ponosna na firme poput CM-a, koje bi trebalo aktivno podržati.“ – objašnjava Jan Zelmanovics, direktor i partner Revelique Cosmetics.

„Već u prvoj godini, Revelique je kao potpuno nova kozmetička marka uspjela da podigne prodaju na nivo, koji je bio iznad naših očekivanja. Već smo među 10 najprodavanijih brendova lanca drogerija CM. U drugoj godini smo dostigli prodaju koja je na nivou brendova, koji su već 10 ili više godina na tržištu – ukupni rast prodaje u drugoj godini bio je 20 posto. U narednoj godini također očekujemo porast prodaje za dodatnih 20 posto, jer planiramo uvesti nove proizvode. Još jedan pokazatelj: 2012. je Revelique Cosmetics bio zastupljen u 10 CM filijala – 2014. taj broj iznosi 50. Drago nam je da redovito dobijamo pozitivne reakcije o našim proizvodima kao i o našem brendu.“ – sa zadovoljstvom konstatuje g. Zelmanovics.

Kompanija ne brine samo o svojim kupcima, već pokazuje i društvenu odgovornost. Zahvaljujući Revelique Cosmetics i njihovom partneru CM/Ovnak, Pionirska dolina je prošle godine sretno udomila četiri nove životinjske vrste, odnosno trinaest novih životinja, a Valabi klokani su ove godine dobili mladunce.


Općenito o Revelique Cosmetics:

Revelique Cosmetics je internacionalni kozmetički brend iz Austrije. Asortiman Revelique kozmetike broji više od 100 proizvoda u različitim kategorijama dekorativne kozmetike. Revelique Cosmetics se pozicionira s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog brenda, po veoma atraktivnoj cijeni. Ističe se bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima.

 

Slični članci
Doživite „šljokičastu“ Novu godinu!
Doživite „šljokičastu“ Novu godinu!
Uđite u Novu godinu sretni, vedri i nasmijani, jer godinu poput 2014. zaista treba…
Tri nova hit proizvoda iz Revelique cosmetics
Tri nova hit proizvoda iz Revelique cosmetics…
Revelique Cosmetics ulazi u treću godinu poslovanja sa novim proizvodima koji će…
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus