Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Pet sitnica koje će vam promijeniti seksualni život

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
28.08.2014. u 10:55

Ljubav i seks

Možda mislite da o seksu znate i previše, ali poznato je da su najjednostavniji savjeti i najbolji. Evo nekih od njih, koje možda niste saznali na vrijeme.

Stručnjaci za seks i veze svakodnevno dijele savjete muškarcima i ženama kako da poboljšaju svoj seksualni život. Međutim, postoje i pravila o seksu na koja se često zaboravlja.
 
Kompleksnost emotivnih veza umije da zakomplikuje i dešavanja u spavaćoj sobi, zato je ponekad potrebno krenuti ispočetka i stvari držati jednostavnim.
 
PRVI SEKS S NOVIM PARTNEROM OBIČNO NIJE NAJBOLJI
 
Nikad se do tada niste skinuli goli jedno ispred drugog. Nemate pojma kakav će on ili ona biti u seksu. Strahujete kako bi to sve zajedno moglo da ispadne i hoćete li oboje uživati. Opustite se, prvi seks nikad nije i najbolji seks, ne morate se zbog toga zamarati.
 
PREDIGRA JE VAŽNA
 

I nemojte dopustiti da vas bilo ko ubijedi u suprotno. Ponekad je potrebno hodati  prije nego počnete da trčite. Zabavnije je ako usporite i više ćete uživati ako odložite penetraciju.
 
SEKS JE NEMINOVNO SMIJEŠAN
 
Čudni zvukovi, urnebesni izrazi lica i nemoguće poze, sve je to dio seksa i sve to ponekad može biti smiješno, piše Medio.rs. Prepoznajte takve situacije kad je nešto smiješno i nikad vam to neće postati neprijatne situacije. Seks bi trebalo da bude zabavan za oboje.
 
AKO NIKADA NE TRAŽITE ONO ŠTO ŽELITE, MOŽDA TO NIKADA NEĆETE NI DOBITI
 
Nemojte da se žalite da vam u seksu nešto nedostaje ako to nikad niste zatražili od partnera ili partnerice. Komunikacija je apsolutno važna kad su seks i užitak u pitanju. Nemojte očekivati da vam neko čita misli.
 
JUTARNJI SEKS JE NAJBOLJI LIJEK ZA MAMURLUK
 

Možda ćete doručkovati ili popiti kafu, ali opet, jutarnji seks nakon mamurne noći možda će vam biti sto puta bolji od ”pijanog” seksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus