Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Završena nagradna igra iNovina „4 za 4“

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
28.08.2014. u 00:45

Četveročlana porodica Mašić osvojila nagradno putovanje po vlastitom izboru u vrijednosti od 6000 KM

Najveći maloprodajni lanac kioska u BiH iNovine upriličio je rođendansku proslavu ove kompanije prilikom koje su izvučeni dobitnici nagrada u nagradnoj igri „4 za 4“. Porodica Mašić iz Sarajeva osvojila je nagradno putovanje za četiri osobe, po vlastitom izboru, u vrijednosti od 6000 KM.

- Raduje činjenica da smo bili u prilici nagraditi neke od naših vjernih kupaca. Zahvalni smo im na ukazanom povjerenju i učešću u nagradnoj igri. Osim vrijednog porodičnog putovanja, dodijelili smo po jedan laptop Toshiba i mobitel Samsung S3 mini, te deset mobitela Sony Xperia E,“ istakla je Sabina Šaljić, rukovoditeljica marketinga iNovina.

Veliku pažnju prisutnih plijenila je rođendanska torta, izrađena od brojnih slatkih proizvoda koji se mogu kupiti na prodajnim mjestima iNovina.Tortom je, slučajnim odabirom nagrađena novinarka agencije FENA, Kanita Aliagić.

Svi punoljetni državljani BiH koji su u vrijeme trajanja nagradne igre, od 15. jula do 26. augusta 2014., na kioscima iNovina ostvarili kupovinu u minimalnoj vrijednosti od četiri KM te nefiskalni dio računa, zajedno s ličnim podacima, ubacili u obilježene kutije na prodajnim mjestima iNovina, imali su pravo učešća.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus