Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Kompanija dm proslavila osam godina rada u BiH

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
03.07.2014. u 09:37

Vesela atmosfera u dm prodavnicama

Kompanija dm ove godine obilježava osam godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, a ovim povodom obradovat će sve kupce poklonima, brojnim pogodnostima i sniženjima.

Prošlo je već osam godina od otvaranja prve dm prodavnice u sarajevskom naselju Dobrinja. Danas u svim dijelovima Bosne i Hercegovine možemo pronaći lijepo uređene dm prodavnice, a dm marka proizvodi osvojili su lojalnost velikog broja kupaca.

„Zahvaljujemo svim kupcima što nam već osmu godinu poklanjaju svoje povjerenje. Ponosni smo na uspjeh koji postižemo kao i na činjenicu da broj dm prodavnica kontinuirano raste, za što su zaslužni prvenstveno naši kupci i njihova podrška, ali i predani rad dm zaposlenika. U fokusu dm filozofije je čovjek. Stoga nam je posebno bitno da su našim radom zadovoljni i kupci i zaposlenici. Pozitivne povratne informacije, rezultati istraživanja i priznanja koje dobijamo potvrda su da se krećemo u pravom smjeru. U daljnjem radu nastojat ćemo da još bolje zadovoljimo potrebe naših kupaca i zaposlenika kako bismo zajedno s njima proslavili još mnogo rođendana.“ – rekao je direktor kompanije Damir Šlosel.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus