Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Kompanija dm proslavila osam godina rada u BiH

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
03.07.2014. u 09:37

Vesela atmosfera u dm prodavnicama

Kompanija dm ove godine obilježava osam godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, a ovim povodom obradovat će sve kupce poklonima, brojnim pogodnostima i sniženjima.

Prošlo je već osam godina od otvaranja prve dm prodavnice u sarajevskom naselju Dobrinja. Danas u svim dijelovima Bosne i Hercegovine možemo pronaći lijepo uređene dm prodavnice, a dm marka proizvodi osvojili su lojalnost velikog broja kupaca.

„Zahvaljujemo svim kupcima što nam već osmu godinu poklanjaju svoje povjerenje. Ponosni smo na uspjeh koji postižemo kao i na činjenicu da broj dm prodavnica kontinuirano raste, za što su zaslužni prvenstveno naši kupci i njihova podrška, ali i predani rad dm zaposlenika. U fokusu dm filozofije je čovjek. Stoga nam je posebno bitno da su našim radom zadovoljni i kupci i zaposlenici. Pozitivne povratne informacije, rezultati istraživanja i priznanja koje dobijamo potvrda su da se krećemo u pravom smjeru. U daljnjem radu nastojat ćemo da još bolje zadovoljimo potrebe naših kupaca i zaposlenika kako bismo zajedno s njima proslavili još mnogo rođendana.“ – rekao je direktor kompanije Damir Šlosel.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus