Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Miralem Pjanić u Brazilu sa polisom ASA Osiguranja

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
18.06.2014. u 22:51

IZVOR:
Promo

Miljenik publike bez briga

Pred odlazak u Brazil, ASA OSIGURANJE je svoje zaštitno lice, Miralema Pjanića ispratila zaključenom polisom putnog-zdravstvenog osiguranja.

U druženju pred putovanje u Brazil, koje je priređeno u njegovu čast, razgovarajući o svim uzbuđenjima koja su pred njim, Pjanić je istakao da je za ljude poput njega koji često putuju, a posebno tako daleko od svog doma, kao što je odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil, važno imati putničko-zdravstveno osiguranje i barem na taj način preduhitriti mnoge neprijatnosti koje se ne mogu predvidjeti.

Na zvaničnoj Facebook stranici ASA OSIGURANJA u narednim danima bit će objavljivane zanimljive fotografije koje će samo za ovu stranicu slati Miralem Pjanić iz Brazila.

“Za ASA OSIGURANJE ovo je bio simboličan gest, više kao znak pažnje i želja da se osim na brazilskim terenima naš reprezentativac osjeća bezbrižno i da uživa u tom jedinstvenom brazilskom iskustvu”, poručio je Feđa Morankić, direktor ASA OSIGURANJA ističući važnost polise putničkog-zdravstvenog osiguranja kao proizvoda koji u slučaju potrebe može putnicima riješiti mnoge probleme. “Ponosimo se činjenicom da je sada i zvanično jedan od 50 hiljada naših klijenata i naš Miralem Pjanić”, zaključio je Morankić, naglasivši kako mu je pred sami put u Brazil u ime cijelog kolektiva ASA OSIGURANJA zaželio sreću i puno uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus