Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Miralem Pjanić u Brazilu sa polisom ASA Osiguranja

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
18.06.2014. u 22:51

IZVOR:
Promo

Miljenik publike bez briga

Pred odlazak u Brazil, ASA OSIGURANJE je svoje zaštitno lice, Miralema Pjanića ispratila zaključenom polisom putnog-zdravstvenog osiguranja.

U druženju pred putovanje u Brazil, koje je priređeno u njegovu čast, razgovarajući o svim uzbuđenjima koja su pred njim, Pjanić je istakao da je za ljude poput njega koji često putuju, a posebno tako daleko od svog doma, kao što je odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil, važno imati putničko-zdravstveno osiguranje i barem na taj način preduhitriti mnoge neprijatnosti koje se ne mogu predvidjeti.

Na zvaničnoj Facebook stranici ASA OSIGURANJA u narednim danima bit će objavljivane zanimljive fotografije koje će samo za ovu stranicu slati Miralem Pjanić iz Brazila.

“Za ASA OSIGURANJE ovo je bio simboličan gest, više kao znak pažnje i želja da se osim na brazilskim terenima naš reprezentativac osjeća bezbrižno i da uživa u tom jedinstvenom brazilskom iskustvu”, poručio je Feđa Morankić, direktor ASA OSIGURANJA ističući važnost polise putničkog-zdravstvenog osiguranja kao proizvoda koji u slučaju potrebe može putnicima riješiti mnoge probleme. “Ponosimo se činjenicom da je sada i zvanično jedan od 50 hiljada naših klijenata i naš Miralem Pjanić”, zaključio je Morankić, naglasivši kako mu je pred sami put u Brazil u ime cijelog kolektiva ASA OSIGURANJA zaželio sreću i puno uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus