Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Kompanija Avon u Top 40 najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
29.04.2014. u 10:28

Vrijedno prizanje

Kompanija Kolektiv d.o.o. / portal Posao.ba osmu godinu zaredom ponudila je priliku bh. građanima da odaberu ko su poslodavci u BiH za koje bi mnogi voljeli raditi, te su tim poslodavcima 25. 04. 2014. na večerašnjoj svečanoj ceremoniji u Domu Armije, u prisustvu velikog broja direktora, HR i marketing menadžera vodećih kompanija, te najvažnijih predstavnika političkog i privrednog života u BiH, dodjeljena priznanja najpoželjnijih u 2014. godini.

Ove godine je od 650 nominovanih kompanija i preko 15 000 glasova, odabrano ko su poslodavci koji su se istakli kao najbolji u svom sektoru, te su i oni nagrađeni priznanjem. U Top 40 kompanija nalazi se Avon Cosmetics BiH d.o.o. odnosno u kategoriji FMCG u top tri najpoželjnije kompanije, za što je priznanje predano u ruke predstavniku Avona:

"Počastvovan sam što sam primio ovu nagradu u ime kompanije Avon i svih naših zaposlenika. Veseli nas činjenica da je Avon poželjna destinacija za domaće stručnjake. Naše je poslovanje usmjereno ka čovjeku kao stubu uspjeha kompanije i drago nam je da su i ispitanici to prepoznali," izjavio je gospodin Mustafa Halilović, Senior Manager Sales za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.

Razlozi atraktivnosti nagrađenih poslodavaca su različiti. Na prvom mjestu je mogućnost rasta kompanije, vodstvo kompanije u sektoru i imidž kompanije u poslovnom svijetu, zatim dobar tretman zaposlenika i pozitivno radno okruženje i sigurnost radnog mjesta, dok su visina plate, status u kompaniji i beneficije koje nudi poslodavac najmanje važni. 

Ovo veliko istraživanje pokazalo je da su najpoželjniji poslodavci kompanije koje su ulaganjem u svoj brand, u ljude i njihov razvoj, s jednakim poštovanjem koje pokazuju prema zaposlenima kao i prema svojim klijentima, zaslužile da im bude dodjeljeno ovo priznanje. 

 
Tagovi: 6
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus