Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

1 KM za novi početak

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
09.04.2014. u 10:05

Kompanija dm u okviru kampanje ”Za dobar početak” pozviva bh. građane

Kompanija dm u okviru kampanje ”Za dobar početak” pozvala bh. građane da kupovinom u dm prodavnicama doniraju 1 KM porodilištima širom BiH.

Posljednjih godina loša ekonomska situacija, nezaposlenost i mala platežna sposobnost građana dovele su do toga da se mladi ljudi sve teže odlučuju na roditeljstvo.  Također, nerijetke su situacije u kojima mame imaju loše uspomene na boravak u porodilištu ili na sam porođaj zbog neadekvatnih uslova u samim ustanovama. 
 
Tim povodom dm u periodu od 9.4. do 9.5.2014. godine provodi kampanju “Za dobar početak” te na ovaj način zajedno sa svojim kupcima želi pomoći mamama i bebama da novi početak njihovog života bude ugodan, a sjećanja na boravak u porodilištima lijepa i sretna. U sklopu kampanje kupci će imati priliku da kupovinom u vrijednosti od 30 KM ili više doniraju 1 KM porodilištima širom BiH, u cilju unapređenja ugođaja boravka u porodilištu. Kao znak zahvalnosti svi oni koji podrže kampanju na poklon će dobiti dm rokovnik. Za vrijeme trajanja kampanje kupci će također moći iskoristiti i sniženja do 30% na odabrane proizvode brendova Nivea, Pampers, Violeta, Hipp, Nestlé, Mixa, Kozmetika Afrodita, Perwoll, Bref i brojne druge. 
Najmlađi članovi zajednice su naša budućnost, stoga podržite dm kampanju “Za dobar početak”.  Neka to bude početak prosperitetnije zajednice u kojoj će se u fokusu naći mame i bebe kao najosjetljivija društvena kategorija.
Više informacija o kampanji ”Za dobar početak” pronađite na web stranici www.dm-drogeriemarkt.ba i facebook stranici www.facebook.com/dm.BiH
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus