Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

1 KM za novi početak

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
09.04.2014. u 10:05

Kompanija dm u okviru kampanje ”Za dobar početak” pozviva bh. građane

Kompanija dm u okviru kampanje ”Za dobar početak” pozvala bh. građane da kupovinom u dm prodavnicama doniraju 1 KM porodilištima širom BiH.

Posljednjih godina loša ekonomska situacija, nezaposlenost i mala platežna sposobnost građana dovele su do toga da se mladi ljudi sve teže odlučuju na roditeljstvo.  Također, nerijetke su situacije u kojima mame imaju loše uspomene na boravak u porodilištu ili na sam porođaj zbog neadekvatnih uslova u samim ustanovama. 
 
Tim povodom dm u periodu od 9.4. do 9.5.2014. godine provodi kampanju “Za dobar početak” te na ovaj način zajedno sa svojim kupcima želi pomoći mamama i bebama da novi početak njihovog života bude ugodan, a sjećanja na boravak u porodilištima lijepa i sretna. U sklopu kampanje kupci će imati priliku da kupovinom u vrijednosti od 30 KM ili više doniraju 1 KM porodilištima širom BiH, u cilju unapređenja ugođaja boravka u porodilištu. Kao znak zahvalnosti svi oni koji podrže kampanju na poklon će dobiti dm rokovnik. Za vrijeme trajanja kampanje kupci će također moći iskoristiti i sniženja do 30% na odabrane proizvode brendova Nivea, Pampers, Violeta, Hipp, Nestlé, Mixa, Kozmetika Afrodita, Perwoll, Bref i brojne druge. 
Najmlađi članovi zajednice su naša budućnost, stoga podržite dm kampanju “Za dobar početak”.  Neka to bude početak prosperitetnije zajednice u kojoj će se u fokusu naći mame i bebe kao najosjetljivija društvena kategorija.
Više informacija o kampanji ”Za dobar početak” pronađite na web stranici www.dm-drogeriemarkt.ba i facebook stranici www.facebook.com/dm.BiH
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus