Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Ines Jovanović: Zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Mirisno i svježe

OBJAVLJENO:
15.03.2014. u 14:47

Modni dizajner Svjetlana Prole nagovjestila izgled svoje proljećne kampanje

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i Beiersdorf d.o.o. održat će se “32. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO” u Domu Oružanih snaga u periodu od 29.03.-31.03.2014 godine.

Fotografija koja najavljuje 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo nagovještava da nam je modna dizajnerica Svjetlana Prole zajedno s fotografom Aleksandrom Arsenovićem i modelom Ines Jovanović, pripremila vizuelno drugačiju kampanju od prethodnih...

Zaštitno lice za 32. Nivea BH  Fashion Week Sarajevo je Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ima sofisticirani izgled i nevjerovatnu karizmu. Ines je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića na planini nedaleko od grada Banja Luka. Ovoga puta, kampanja je čini se vizualno ali i po kompletnoj atmosferi drugačija od prethodne i nagovještava izgled aktuelne kolekcije modne dizajnerice Svjetlane Prole za proljeće/ljeto 2014.
 
“Kompletan izgled prezentovan za kampanju 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo upravo opisuje moju kolekciju za predstojeću sezonu “proljeće/ljeto 2014”, koja će tad biti zvanično i predstavljena. Kolekcija akcentuje ženstven, sofisticiran i prirodan izgled žene koji se uklapa u  moje konceptualno viđenje mode” – izjavila je Svjetlana Prole, modni dizajner. 
 
Udruženi u zajedničkom cilju promocije estetike, mode i podrške mladima, Nivea BH Fashion Week Sarajevo je nezaobilazno mjesto za dizajnere i za sve one koji žive modu. Cilj projekta je u osiguranju kreativno-poslovnog razvoja i medijske promocije novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca dok se afirmiranim kreatorima daje podrška u nastavku njihovog rada. 
“Mnogo mi znači BH Fashion Week Sarajevo, kao i drugim mojim kolegicama. Fascinira me činjenica da su mnogobrojni dizajneri iz BiH, koji su se opredjelili za modni dizajn nastavili uporno i u kontinuitetu tradiciju modnog izražavanja, a da su upravo svoju PRVU reviju imali prije 17 godina, kada je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH osnovano” – izjavila je Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo. 
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus