Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Prvo noćno izdanje LUCKY MARKETA

NEWS

OBJAVLJENO:
09.07.2013. u 01:19

U sarajevskoj ljetnoj noći, u srijedu 10. jula od 19.00 do 00.30, Asocijacija Kreativaca organizuje prvo noćno izdanje Lucky Marketa, po prvi put ispred Sarajevske Katedrale.

lucky nigth market U sarajevskoj ljetnoj noći, u srijedu 10. jula od 19.00 do 00.30, Asocijacija Kreativaca organizuje prvo noćno izdanje Lucky Marketa, po prvi put ispred Sarajevske Katedrale. Izdanje Lucky Night Marketa održat će se u saradnji sa Fondacijom POMOZI u kampanji "Kreativci za prava djece," u okviru koje će građanima biti ponuđene dječije igračke po simboličnim cijenama. Prihod od prodaje doniranih igračaka, Fondacija POMOZI, dodjelit će socijalno ugroženim porodicama u BiH. Prvo noćno izdanje LUCKY MARKETA obogatit će ponudu sarajevskih ljetnih noći. Na deset štandova, po prvi put ispred Sarajevske Katedrale, predstavit će se kreativci iz svih dijelova BiH i drugih kulturnih sredina sa svojim unikatnim radovima u žici, koži, kamenu...predmeti u decoupage tehnici, dizajnerski nakit, nakit od žice, recikliranog papira, tašne od eko kože, recikliranih plastičnih kesa, heklani nakit i asesoari, od poludragog kamenja, prirodna handmade kozmetika i domaći chic kolačići, samo su dio ponude, koju su Kreativci spremili za Sarajlije i turiste.   Po prvi put Sarajevska Katedrala postaje mjesto susreta Kreativaca i razmjene ideja. "Zamislite želju i ostvariće vam se," poručuju Kreativci. Ubilježimo Sarajevo na mapu evropskih metropola, poznatu i po Lucky Marketu. Jer LM jefusion zanata, umjetnosti, dizajna na jednom mjestu. Mjesto na kojem ćete se rado fotografisati, a pri tome pomoći Kreativcima da plasiraju i nastave svoj autorski rad.   Proživite jednu noć drugačiju od ostalih, dođite i družite se s Kreativcima, u srijedu 10. jula od 19.00 do 00.30 @ Katedrala Svetog Srca, Sarajevo, poručuju organizatori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus