Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

Odgođeni besplatni pregledi kože u Tuzli

NEWS

OBJAVLJENO:
05.07.2013. u 13:41

Zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend, besplatni pregledi kože na Panonskim jezerima prolongirani su za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati.

Zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend, besplatni pregledi kože na Panonskim jezerima prolongirani su za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati. Besplatni pregledi kože, u okviru dm kampanje „Djeca sunca“ koji su se trebali održati u subotu, 6.7.2013. godine na Panonskim jezerima u Tuzli, odgođeni su zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend. Termin održavanja pregleda pomjeren je za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati. Kompanija dm drogerie markt drugu godinu zaredom organizuje besplatne preglede kože za posjetioce kupališta u Bosni i Hercegovini. Svi zainteresovani će tako 14.7.2013. u Tuzli na raspolaganju imati dermatologa koji će im uz stručne preglede eventualnih promjena na koži pružiti i korisne savjete o pravilnoj zaštiti kože od sunca. dm je pripremio i zabavni program, aerobik u vodi kao i kutak za najmlađe kojima će se na zabavan način objasniti kako od najranije dobi štititi kožu od sunca.   Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus