Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Odgođeni besplatni pregledi kože u Tuzli

NEWS

OBJAVLJENO:
05.07.2013. u 13:41

Zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend, besplatni pregledi kože na Panonskim jezerima prolongirani su za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati.

Zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend, besplatni pregledi kože na Panonskim jezerima prolongirani su za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati. Besplatni pregledi kože, u okviru dm kampanje „Djeca sunca“ koji su se trebali održati u subotu, 6.7.2013. godine na Panonskim jezerima u Tuzli, odgođeni su zbog najave kišnog vremena koje se očekuje za vikend. Termin održavanja pregleda pomjeren je za nedjelju, 14.7.2013. godine od 12:00 do 17:00 sati. Kompanija dm drogerie markt drugu godinu zaredom organizuje besplatne preglede kože za posjetioce kupališta u Bosni i Hercegovini. Svi zainteresovani će tako 14.7.2013. u Tuzli na raspolaganju imati dermatologa koji će im uz stručne preglede eventualnih promjena na koži pružiti i korisne savjete o pravilnoj zaštiti kože od sunca. dm je pripremio i zabavni program, aerobik u vodi kao i kutak za najmlađe kojima će se na zabavan način objasniti kako od najranije dobi štititi kožu od sunca.   Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus