Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Uz nastup Ane Rucner: Predstavljeno novo premium EUROCLASS gorivo

NEWS

OBJAVLJENO:
21.06.2013. u 00:51

U Bečkoj kafani hotela Europe u Sarajevu sinoć je održana svečana promocija novog proizvoda koji se našao u portfoliju Energopetrola i HoldIne. Riječ je o novom premium gorivu EUROCLASS.

[gallery ids="24826,24827,24828,24829,24830,24831,24832,24833,24834"]     U Bečkoj kafani hotela Europe u Sarajevu sinoć je održana svečana promocija novog proizvoda koji se našao u portfoliju Energopetrola i HoldIne. Riječ je o novom premium gorivu EUROCLASS. Uvođenjem EUROCLASS goriva, HoldIna i Energopetrol na svojim benzinskim stanicama sada nude gorivo premium kvalitete koje ispunjava EURO 5 standarde, a u kojem se primjenjuju aditivi svjetske klase. ''EUROCLASS premium goriva se temelje na poznatim visokokvalitetnim gorivima Eurosuper 95 i Eurodiesel koja zadovoljavaju EURO 5 standarde. Ovim potezom, naša kompanija je samo učvrstila lidersku poziciju na tržištu. Također, povjerenje kupaca će opravdati brzo primjetne prednosti korištenja novih EUROCLASS goriva: više prijeđenih kilometara po jednom rezervoaru i poboljšane radne osobine automobila. Energopetrol i INA su tradicionalni brendovi u regionu i mi smo ponosni na našu tradiciju, ali istovremeno težimo ka liderstvu na polju tehnologije i kvaliteta'', izjavio je Laszlo Bartha, izvršni direktor HoldINA i direktor Maloprodaje. Tretiranjem bezolovnog motornog benzina i dizelskog goriva višenamjenskim aditivima poboljšava se kvaliteta goriva i vozna svojstva, a pozitivni učinci aditiva su: produžen vijek trajanja motora, osigurana optimalna mazivost, smanjena emisija štetnih plinova, poboljšano sagorijevanje i smanjeno trošenje dijelova motora. EUROCLASS goriva su namijenjena svim tipovima vozila, jer su pozitivni učinci uočljivi na svim generacijama automobila, a dostupno je na 91 benzinskoj stanici u našoj zemlji. Specijalna gošća promocije – violončelistica Ana Rucner Svojim poslovnim partnerima i novinarima, Energopetrol i HoldINA su pripremili posebno iznenađenje – nastup fantastične violončelistice Ane Rucner. Svojim jedinstvenim strastvenim stilom i kreativnim repertoarom koji kombinuje klasičnu i modernu muziku, Ana je oduševila sve prisutne.  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus