Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Predstavljena publikacija “Nastavnička profesija za 21. stoljeće”

NEWS

OBJAVLJENO:
14.06.2013. u 15:39

U hotelu “Ero” u Mostaru predstavljena je publikacija pod nazivom “Nastavnička profesija za 21. stoljeće”. Publikacija je nastala kao rezultat rada stručnjaka iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Škotske, a u sklopu regionalnog projekta “Unaprijeđenje nastavničke profesije za inkluzivno, kvalitetno i relevantno obrazovanje”, koji u Bosni I Hercegovini podržava Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH.

U hotelu “Ero” u Mostaru predstavljena je publikacija pod nazivom “Nastavnička profesija za 21. stoljeće”. Publikacija je nastala kao rezultat rada stručnjaka iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Škotske, a u sklopu regionalnog projekta “Unaprijeđenje nastavničke profesije za inkluzivno, kvalitetno i relevantno obrazovanje”, koji u Bosni I Hercegovini podržava Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH. Publikacija nudi smjernice za izradu kvalifikacijskog okvira za nastavničke profesije koji objedinjuje znanje, vještine i vrijednosti koje nastavnici trebaju imati kako bi njihovi učenici bili pripremljeni za život u 21. stoljeću i daje dobro polazište za izradu kvalifikacijskog okvira u Bosni i Hercegovini. Tim povodom, direktorica Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH Maja Stojkić, izjavila je sljedeće: “ Izuzetno mi je zadovoljstvo što je Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH partner ovog značajnog projekta, s ciljem ukazivanja važnosti kontinuiranog razvoja nastavničkih kompetencija koje u konačnici vode razvijanju punih potencijala kod djece.” Publikacija će biti predstavljena i u Sarajevu u petak, 21.6.2013. u hotelu “Sarajevo” u 11h.     Fotografija 1 Fotografija 2     Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus