Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Ludi ples uz Flamingose u Coloseum Clubu

NEWS

OBJAVLJENO:
28.05.2013. u 03:21

Proteklu subotu u Coloseum Clubu obilježio je nastup jedinstvenih Flamingosa, koji su se još jednom pokazali kao vrhunski zabavljači.

 Proteklu subotu u Coloseum Clubu obilježio je nastup jedinstvenih Flamingosa, koji su se još jednom pokazali kao vrhunski zabavljači.   Duo koji čine voditelj i muzičar Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj ispunili su očekivanja prisutnih gostiju, a u prilog tome ide činjenica da je luda zabava trajala do ranih jutarnjih sati. Vidno raspoložena publika plesala je uz hitove Flamingosa kao što su »Ludi letnji ples«, »Poljupci«, »Ljubav«, »Litar vina«, ali i uz najpoznatije pjesme regionalnih izvođača u izvedbi ovog dua.  Flamingosi su u vrlo kratkom vremenskom periodu stekli simpatije publike iz regije. Tokom godina sarađivali su sa mnogim regionalnim zvijezdama, između ostalog sa jazz-folk pjevačem Luisom, Karolinom Gočevom, Eminom Jahović, a duetske pjesme koje su nastale su postale veliki hitovi. Prošlu godinu su obilježili zaraznim pjesmama "Dance" i "Litar vina" koje nose prepoznatljivi flamingostični ritam i koje su samo uvod u mnoge njihove hitove koje slijede.    S poštovanjem, Coloseum Club, centar zabave i igre
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus