Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Zagreb: Modiko učestvovao na sajmu mode Zona 45

NEWS

OBJAVLJENO:
26.05.2013. u 22:42

Na nedavno završenom regionalnom sajmu mode Zona 45 održanom u Zagrebu predstavilo se i udruženje modnih djelatnika i kostimografa Modiko. Svoje kolekcije su predstavili dizajneri Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, Amna Kunovac-Zekić, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković-Mujan, SheYou, Belma Lizde-Kurt, Nermina Varešanović, OshYosh i Lena Stefanović.

[gallery ids="24474,24475,24476,24477,24478,24479,24480,24481,24482,24484"] Na nedavno završenom regionalnom sajmu mode Zona 45 održanom u Zagrebu predstavilo se i udruženje modnih djelatnika i kostimografa Modiko. Svoje kolekcije su predstavili dizajneri Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, Amna Kunovac-Zekić, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković-Mujan, SheYou, Belma Lizde-Kurt, Nermina Varešanović, OshYosh i Lena Stefanović. Na dvije lokacije u centru Zagreba-na trgu Kralja Tomislava i Cvjetnom trgu preko 100 izlagača iz svih krajeva Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine družilo se četiri dana sa više od 70 000 zainteresovanih posjetitelja. Cilj sajma koji zajedno sa Fashion.Hr sedmicom mode organizuje Vinko Filipić i Martina Matušin je da u narednih nekoliko godina postane središnji regionalni modni događaj koji jednom godišnje okuplja predstavnike regionalne modne scene. U fotogaleriji pogledajte dio atmosfere na paviljonu udruženja Modiko koje je ovim povodom predstavljala dizajnerica Lena Stefanović.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus