Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Osjetimo ritam ljeta uz „Flamingose“ u Coloseum Clubu

NEWS

OBJAVLJENO:
21.05.2013. u 20:12

Najbolji provod u Sarajevu ovog petka, 24.05. sa početkom u 22 sata, će nesumnjivo biti u Coloseum Clubu uz jedinstvene "Flamingose".

 Najbolji provod u Sarajevu ovog petka, 24.05. sa početkom u 22 sata, će nesumnjivo biti u Coloseum Clubu uz jedinstvene "Flamingose".  Ovaj duo ne treba posebno predstavljati. Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj su svojom originalnošću i veselim pjesmama vrlo brzo uspjeli steći veliku popularnost u zemljama regiona pa tako i u Bosni i Hercegovini. Tokom godina sarađivali su sa mnogim regionalnim zvijezdama, između ostalog sa jazz-folk pjevačem Luisom, Karolinom Gočevom i sa Eminom Jahović, a duetske pjesme koje su nastale su postale veliki hitovi. Prošlu godinu su obilježili zaraznim pjesmama "Dance" i "Litar vina" koje nose prepoznatljivi flamingostični ritam i koje su samo uvod u mnoge njihove hitove koje slijede. Svim posjetiocima koji budu ovog petka u Coloseum Clubu, Flamingosi obećavaju ples do kasnih jutarnjih sati, pozitivnu energiju koja će ih držati nasmijane, i provod koji neće dugo zaboraviti. Zabavimo se zajedno i pozdravimo ljeto uz "Poljupce", "Ljubav" i "Ludi letnji ples".     Flamingosi   http://www.youtube.com/watch?v=Q516zaLtzFw S poštovanjem, Coloseum Club, centar zabave i igre

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus