Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Tuzla: Finale dječijeg muzičkog festivala "Majski cvijet"

NEWS

OBJAVLJENO:
09.05.2013. u 01:01

Majski cvijet je dječji muzički festival koji se održava u Tuzli, središtu Tuzlanskog Kantona i to svake godine maja mjeseca. Ovogodišnji Majski Cvijet održat će se 10. maja 2013. Godine u 19 sati pod organizacijskom palicom kompanije Freestyle d.o.o. i pokroviteljstvom Općine Tuzla, čija je namjera poticati djecu na muzički izražaj i time obogatiti muzičku scenu kvalitetnim interpretatorima.

finale poster majski cvijet Majski cvijet je dječji muzički  festival koji se održava u  Tuzli, središtu Tuzlanskog Kantona  i to svake godine maja mjeseca. Ovogodišnji Majski Cvijet  održat će se  10. maja 2013. Godine u 19 sati   pod organizacijskom palicom  kompanije Freestyle d.o.o. i pokroviteljstvom Općine Tuzla, čija je namjera poticati djecu na muzički  izražaj  i time obogatiti  muzičku scenu  kvalitetnim interpretatorima.
Pravo sudjelovanja na ovogodišnjem Festivalu imala su djeca u uzrastu od 6 do 15 godina iz cijele Bosne i Hercegovine. Nakon velikog broja pristiglih prijava naših raspjevanih mališana Stručni ocjenjivački žiri je odabrao njih 29  da se predstave u Tuzli na velikom finalu, a najbolje će obradovati Prehrambena industrija KRAŠ. Naši mališani će se predstaviti u dvije kategorije, kategoriji zabavne muzike i kategoriji dječije pjesme.    Organizator projekta poziva svu djecu veliku i malu da u petak 10.05. u 19 sati dođu u Bosanski kulturni centar Tuzla podrže svoje vršnjake i dobro se zabave. Ulaz na festival je  besplatan.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus