Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Broken Doll: Izložbe nakita modne dizajnerice Aide Korman

NEWS

OBJAVLJENO:
06.05.2013. u 23:25

U četvrtak 9. maja u 20 sati u galeriji BlackBOX, u Vrazovoj 5 u Sarajevu, biće upriličeno otvorenje izložbe nakita modne dizajnerice Aide Korman pod nazivom Broken Doll.

SONY DSC     U četvrtak 9. maja u 20 sati u galeriji BlackBOX, u Vrazovoj 5 u Sarajevu, biće upriličeno otvorenje izložbe nakita modne dizajnerice Aide Korman pod nazivom Broken Doll. Aida Korman za kolekciju modnog nakita Broken Doll, pronalazi inspiraciju u japanskim uličnim nošnjama, hip-hop i graffiti savremenoj pop kulturi Japana, koja je trend u svijetu mode. Dizajnerica kombinuje simbole, materijale i teksture koji su naočigled suprotni, slatki, poželjni, cool, šarmantni, nevini i tradicionalni elementi u spoju sa jarkim i neon bojama, maskirnim uzorcima, čaurama metaka, špicatim i bodljikavim nitnama...   Aida_Korman1 U metalu, plastici i drvetu kroz kolekciju se protežu simboli, mira, sreće, bosanskog kraljevstva, narodnih nošnji, nebeskih tijela, ljubavi...i to za lančiće, narukvice, naušnice i prstenje, nakita koji je unisex. Uz razigranu kolekciju Aide Korman 9. maja u 20 sati , moći ćete poslušati lepršavu poeziju Ivone Jukić. Dvije vesele priče umotane u zajedničku majsku večer bit će lijepo druženje i zabavan susret sa umjetnošću.    
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus