Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.
10. Weekend Media Festival
10. Weekend Media Festival
Jubilarno okupljanje kreativnih dokoličara u Rovinju dešava se od 21. do 24.…
Istočna Evropa: Građani spremni podržati vlade u borbi protiv sive ekonomije
Istočna Evropa: Građani spremni podržati…
Kompanija Mastercard je objavila rezultate novog istraživanja o svijesti i…

NESCAFÉ CAFFÈ&LATTE: Novi brand za naše tržište

NEWS

OBJAVLJENO:
30.04.2013. u 00:27

Svoj bogati asortiman proizvoda NESCAFÉ je u martu proširio za novi brand, kreiran posebno za tržište naše regije - NESCAFÉ Caffè&Latte. Novi proizvod nastao je kao odgovor kompanije Nestlé na sve učestalije upite za jednako kvalitetnim, a istodobno cjenovno prihvatljivijim proizvodima.

[gallery ids="24060,24062,24063"]   Svoj bogati asortiman proizvoda NESCAFÉ je u martu proširio za novi brand, kreiran posebno za tržište naše regije - NESCAFÉ Caffè&Latte. Novi proizvod nastao je kao odgovor kompanije Nestlé na sve učestalije upite za jednako kvalitetnim, a istodobno cjenovno prihvatljivijim proizvodima. „Kompanija Nestlé odgovara zahtjevima tržišta i na prvo mjesto stavlja svoje potrošače. Ponosni smo što je NESCAFÉ, u svoj široki asortiman, u kojem globalno ima preko 200 različitih okusa, dodao novi brand NESCAFÉ Caffè&Latte,'' poručio je Jasmin Kukuljac, direktor Nestlé Adriatic BiH. NESCAFÉ Caffè&Latte kremasti mliječni napitak s okusom kafe dolazi u tri okusa: čokolada, original i vanilija. NESCAFÉ Caffè&Latte posebno je privlačan mlađoj populaciji kojoj predstavlja prvi susret s ritualom ispijanja kafe te ga osim jednostavnosti pripreme odlikuje i mogućnost kupovine u vrećici kao i pojedinačno. Po prvi puta, u svojoj 75 godina dugoj povijesti, NESCAFÉ je kreirao potpuno novi brand - NESCAFÉ Caffè&Latte prema željama potrošača iz naše regije. NESCAFÉ Caffè&Latte nastao je nakon višegodišnjih istraživanja navika i ukusa potrošača, s posebnim osvrtom na bh. potrošače. Odvažite se i probajte nove raskošne NESCAFÉ Caffè&Latte kremaste kombinacije u tri različita okusa: original, čokolada i vanilija. NESCAFÉ Caffe&Latte dostupan je u praktičnim pojedinačnim pakovanjima (prutićima) i kombinacija okusa po vlastitoj želji je zagarantovana. Uz to, dostupno je pakovanje u vrećici koje omogućuje povoljniju kupovinu omiljenog okusa. Inovacija u NESCAFÉ asortimanu NESCAFÉ Caffè&Latte kreirana je u potpunosti prema željama potrošača u regiji. Novost u kategoriji topive kafe s pjenom, NESCAFÉ Caffè&Latte kremast je mliječni kafeni napitak - u tri najtraženija okusa: ORIGINAL, ČOKOLADA i VANILIJA. Idealan za ljubitelje ispijanja kafe kao dnevne poslastice i za nove mlade potrošače koji će uz ove napitke uživati u druženju s prijateljima! NESCAFÉ Caffe&Latte dostupan je u praktičnim pojedinačnim pakovanjima (prutićima) i kombinacija okusa po vlastitoj želji je zagarantovana. Uz to, dostupno je pakovanje u vrećici koje omogućuje povoljniju kupovinu omiljenog okusa. Ko još može zamisliti druženje s prijateljima bez omiljenog napitka? Kako bi udovoljio ljubiteljima kafe iz regije NESCAFÉ je kreirao potpuno novi brand - NESCAFÉ Caffè&Latte kreiran prema željama potrošača iz naše regije. NESCAFÉ Caffe&Latte dostupan je u praktičnim pojedinačnim pakovanjima (prutićima) i kombinacija okusa po vlastitoj želji je zagarantovana. Uz to, dostupno je pakovanje u vrećici koje omogućuje povoljniju kupovinu omiljenog okusa.
(promo) 
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus