Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

NESCAFÉ CAFFÈ&LATTE: Novi brand za naše tržište

NEWS

OBJAVLJENO:
30.04.2013. u 00:27

Svoj bogati asortiman proizvoda NESCAFÉ je u martu proširio za novi brand, kreiran posebno za tržište naše regije - NESCAFÉ Caffè&Latte. Novi proizvod nastao je kao odgovor kompanije Nestlé na sve učestalije upite za jednako kvalitetnim, a istodobno cjenovno prihvatljivijim proizvodima.

[gallery ids="24060,24062,24063"]   Svoj bogati asortiman proizvoda NESCAFÉ je u martu proširio za novi brand, kreiran posebno za tržište naše regije - NESCAFÉ Caffè&Latte. Novi proizvod nastao je kao odgovor kompanije Nestlé na sve učestalije upite za jednako kvalitetnim, a istodobno cjenovno prihvatljivijim proizvodima. „Kompanija Nestlé odgovara zahtjevima tržišta i na prvo mjesto stavlja svoje potrošače. Ponosni smo što je NESCAFÉ, u svoj široki asortiman, u kojem globalno ima preko 200 različitih okusa, dodao novi brand NESCAFÉ Caffè&Latte,'' poručio je Jasmin Kukuljac, direktor Nestlé Adriatic BiH. NESCAFÉ Caffè&Latte kremasti mliječni napitak s okusom kafe dolazi u tri okusa: čokolada, original i vanilija. NESCAFÉ Caffè&Latte posebno je privlačan mlađoj populaciji kojoj predstavlja prvi susret s ritualom ispijanja kafe te ga osim jednostavnosti pripreme odlikuje i mogućnost kupovine u vrećici kao i pojedinačno. Po prvi puta, u svojoj 75 godina dugoj povijesti, NESCAFÉ je kreirao potpuno novi brand - NESCAFÉ Caffè&Latte prema željama potrošača iz naše regije. NESCAFÉ Caffè&Latte nastao je nakon višegodišnjih istraživanja navika i ukusa potrošača, s posebnim osvrtom na bh. potrošače. Odvažite se i probajte nove raskošne NESCAFÉ Caffè&Latte kremaste kombinacije u tri različita okusa: original, čokolada i vanilija. NESCAFÉ Caffe&Latte dostupan je u praktičnim pojedinačnim pakovanjima (prutićima) i kombinacija okusa po vlastitoj želji je zagarantovana. Uz to, dostupno je pakovanje u vrećici koje omogućuje povoljniju kupovinu omiljenog okusa. Inovacija u NESCAFÉ asortimanu NESCAFÉ Caffè&Latte kreirana je u potpunosti prema željama potrošača u regiji. Novost u kategoriji topive kafe s pjenom, NESCAFÉ Caffè&Latte kremast je mliječni kafeni napitak - u tri najtraženija okusa: ORIGINAL, ČOKOLADA i VANILIJA. Idealan za ljubitelje ispijanja kafe kao dnevne poslastice i za nove mlade potrošače koji će uz ove napitke uživati u druženju s prijateljima! NESCAFÉ Caffe&Latte dostupan je u praktičnim pojedinačnim pakovanjima (prutićima) i kombinacija okusa po vlastitoj želji je zagarantovana. Uz to, dostupno je pakovanje u vrećici koje omogućuje povoljniju kupovinu omiljenog okusa. Ko još može zamisliti druženje s prijateljima bez omiljenog napitka? Kako bi udovoljio ljubiteljima kafe iz regije NESCAFÉ je kreirao potpuno novi brand - NESCAFÉ Caffè&Latte kreiran prema željama potrošača iz naše regije. NESCAFÉ Caffe&Latte dostupan je u praktičnim pojedinačnim pakovanjima (prutićima) i kombinacija okusa po vlastitoj želji je zagarantovana. Uz to, dostupno je pakovanje u vrećici koje omogućuje povoljniju kupovinu omiljenog okusa.
(promo) 
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus