Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od malog…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Gwyneth Paltrow najljepša žena 2013. godine

NEWS

OBJAVLJENO:
28.04.2013. u 21:47

Gwyneth Paltrow je proglašena naljepšom ženom za 2013. godinu prema magazinu People. Ova četrdesetgodišnja glumica je pravi primjer da su ljepota i pamet mogući, s obzirom da je udata za Crisa Martina s kojim ima dvoje djece, a među njenim nagradama za najbolje uloge se nalazi i prestižni Oscar.

Gwyneth Paltrow je proglašena naljepšom ženom za 2013. godinu prema magazinu People. Ova četrdesetgodišnja glumica je pravi primjer da su ljepota i pamet mogući, s obzirom da je udata za Crisa Martina s kojim ima dvoje djece, a među njenim nagradama za najbolje uloge se nalazi i prestižni Oscar. Ona je istakla da svoj besprijekoran izgled duguje strogom režimu prehrane i vježbanju pet puta dnevno, a ovo je četvrti put da se nađe na listi ovoga časopisa. Ove godine ova plavokosa ljepotica prestigla je svjetske ljepotice poput : Kerry Washington, Amadne Seyfried, te Jennifer Lawerence.
 
[gallery ids="23958,23957,23956,23955"]   Ines Sandžaktarević
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus