Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Gwyneth Paltrow najljepša žena 2013. godine

NEWS

OBJAVLJENO:
28.04.2013. u 21:47

Gwyneth Paltrow je proglašena naljepšom ženom za 2013. godinu prema magazinu People. Ova četrdesetgodišnja glumica je pravi primjer da su ljepota i pamet mogući, s obzirom da je udata za Crisa Martina s kojim ima dvoje djece, a među njenim nagradama za najbolje uloge se nalazi i prestižni Oscar.

Gwyneth Paltrow je proglašena naljepšom ženom za 2013. godinu prema magazinu People. Ova četrdesetgodišnja glumica je pravi primjer da su ljepota i pamet mogući, s obzirom da je udata za Crisa Martina s kojim ima dvoje djece, a među njenim nagradama za najbolje uloge se nalazi i prestižni Oscar. Ona je istakla da svoj besprijekoran izgled duguje strogom režimu prehrane i vježbanju pet puta dnevno, a ovo je četvrti put da se nađe na listi ovoga časopisa. Ove godine ova plavokosa ljepotica prestigla je svjetske ljepotice poput : Kerry Washington, Amadne Seyfried, te Jennifer Lawerence.
 
[gallery ids="23958,23957,23956,23955"]   Ines Sandžaktarević
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus