Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Modiko: Otvorena 'HangOn' izložba

NEWS

OBJAVLJENO:
21.04.2013. u 23:39

U petak je u prostorijama Likovne Akademije u Sarajevu svečano otvorena 'HangOn' izložba članova udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko.

[gallery ids="23868,23867,23866"]   U petak  je u prostorijama Likovne Akademije u Sarajevu svečano otvorena 'HangOn' izložba članova udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko. Na otvaranju izložbe okupili su se posjetitelji, kolege i mediji da podrže rad umjetnika koji su premijerno prikazali izložbu 'HangOn' u februaru mjesecu u Londonu na International Fashion Showcaseu. Izložba koja je nastala u saradnji sa British Councilom i British Fashion Councilom koncipirana je kao putujuća izložba koja će nakon Sarajeva biti prikazana u Gracu.   Na izložbi su učestvovali: Amna Kunovac-Zekić, Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, OSHYOSH by Vanja Ciraj & Irma Saje, Lejla Hodžić, Lena Stefanović, Vanja Lisac, She:You by Neira Sinanbašić, Adisa Vatreš & Naida Begović, Ensar Dervišbegović, Nermina Varešanović, Maja Talović, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković, Belma Lizde Kurt i Gasha Miladinović.   Izložbu možete pogledati u vremenu između 10.00 i 19.00 sati svaki radni dan (izuzev nedjelje) u Galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu od 19. aprila do 5. maja 2013.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus