Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od malog…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Modiko: Otvorena 'HangOn' izložba

NEWS

OBJAVLJENO:
21.04.2013. u 23:39

U petak je u prostorijama Likovne Akademije u Sarajevu svečano otvorena 'HangOn' izložba članova udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko.

[gallery ids="23868,23867,23866"]   U petak  je u prostorijama Likovne Akademije u Sarajevu svečano otvorena 'HangOn' izložba članova udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko. Na otvaranju izložbe okupili su se posjetitelji, kolege i mediji da podrže rad umjetnika koji su premijerno prikazali izložbu 'HangOn' u februaru mjesecu u Londonu na International Fashion Showcaseu. Izložba koja je nastala u saradnji sa British Councilom i British Fashion Councilom koncipirana je kao putujuća izložba koja će nakon Sarajeva biti prikazana u Gracu.   Na izložbi su učestvovali: Amna Kunovac-Zekić, Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, OSHYOSH by Vanja Ciraj & Irma Saje, Lejla Hodžić, Lena Stefanović, Vanja Lisac, She:You by Neira Sinanbašić, Adisa Vatreš & Naida Begović, Ensar Dervišbegović, Nermina Varešanović, Maja Talović, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković, Belma Lizde Kurt i Gasha Miladinović.   Izložbu možete pogledati u vremenu između 10.00 i 19.00 sati svaki radni dan (izuzev nedjelje) u Galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu od 19. aprila do 5. maja 2013.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus