Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od malog…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

SVMI-E & Giovanna Nicolai, italijanska kvaliteta na dohvat ruke

NEWS

OBJAVLJENO:
10.04.2013. u 21:37

SVMI-E & Giovanna Nicolai je jedan od najpoznatijih italijanskih brendova, koji trenutno radi na svome širenju i na područje BiH. Radi se o relativno mladom brendu koji je stvoren 2006. godine, iz intuicije njegovog osnivača Daniela Macellaria. Brend je, ustvari, nastavak obiteljske tradicije duge četiri generacije i istovremeno reprezent novije historije Haute Couturea. SVMI-E je sinonim italijanske izvrsnosti, prilagođen globalnim tržišnim zahtjevima. SVMI-E je garancija visokih standarda kada je riječ o materijalima koji se koriste, ali i ekskluzivnog dizajna. To je također garancija visokih standarda kada je riječ o kvalitetu materijala koji se koriste za ekskluzivni dizajn.
Brand se sastoji od dvije osnovne linije;
 Haute Couture (Giovanna Nicolai Couture) i Prêt-à-Porter (SVMI-E).
Obje kolekcije su rezultat perfekcioniziranog krojenja i šivenja, pronalaženja najboljih materijala, finih i bogatih prediva, izrađenih od strane najboljih italijanskih krojača. SVMI-E domaćem i svjetskom tržištu nudi proizvode sa 100% italijanskim certifikatom  (prema talijanskom zakonu 166/2009 art.16) što znači da se svaki korak u lancu proizvodnje vrši u Italiji koristeći italijanske materijale. To je apsolutno jedna od glavnih garancija visoke kvalitete i ekskluziviteta.
SVMI-E je idealno mjesto na kojem ćete pronaći komade koji garantuju jedinstvenost i upečatljivu posebnost - stoga, ne zaboravite posjetiti oficijelnu stranicu ovog italijanskog brenda (OVDJE) ili pratite njihovu Fb stranicu (OVDJE)
[gallery ids="23749,23750,23751,23752,23753,23754,23755,23756,23757,23758,23759,23760,23761,23762"] kako biste se upoznali sa njihovom jedinstvenom ponudom.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus