Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

SVMI-E & Giovanna Nicolai, italijanska kvaliteta na dohvat ruke

NEWS

OBJAVLJENO:
10.04.2013. u 21:37

SVMI-E & Giovanna Nicolai je jedan od najpoznatijih italijanskih brendova, koji trenutno radi na svome širenju i na područje BiH. Radi se o relativno mladom brendu koji je stvoren 2006. godine, iz intuicije njegovog osnivača Daniela Macellaria. Brend je, ustvari, nastavak obiteljske tradicije duge četiri generacije i istovremeno reprezent novije historije Haute Couturea. SVMI-E je sinonim italijanske izvrsnosti, prilagođen globalnim tržišnim zahtjevima. SVMI-E je garancija visokih standarda kada je riječ o materijalima koji se koriste, ali i ekskluzivnog dizajna. To je također garancija visokih standarda kada je riječ o kvalitetu materijala koji se koriste za ekskluzivni dizajn.
Brand se sastoji od dvije osnovne linije;
 Haute Couture (Giovanna Nicolai Couture) i Prêt-à-Porter (SVMI-E).
Obje kolekcije su rezultat perfekcioniziranog krojenja i šivenja, pronalaženja najboljih materijala, finih i bogatih prediva, izrađenih od strane najboljih italijanskih krojača. SVMI-E domaćem i svjetskom tržištu nudi proizvode sa 100% italijanskim certifikatom  (prema talijanskom zakonu 166/2009 art.16) što znači da se svaki korak u lancu proizvodnje vrši u Italiji koristeći italijanske materijale. To je apsolutno jedna od glavnih garancija visoke kvalitete i ekskluziviteta.
SVMI-E je idealno mjesto na kojem ćete pronaći komade koji garantuju jedinstvenost i upečatljivu posebnost - stoga, ne zaboravite posjetiti oficijelnu stranicu ovog italijanskog brenda (OVDJE) ili pratite njihovu Fb stranicu (OVDJE)
[gallery ids="23749,23750,23751,23752,23753,23754,23755,23756,23757,23758,23759,23760,23761,23762"] kako biste se upoznali sa njihovom jedinstvenom ponudom.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus