Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Prvi Barbie Caffe u Tajvanu

NEWS

OBJAVLJENO:
23.03.2013. u 14:36

Taipei, glavni grad nepriznate države Tajvan je postao omiljeni lokal za fanove lutke koja personificira ženu sa potpuno nerealnim proporcijama.

  Taipei, glavni grad nepriznate države Tajvan je postao centar okupljališta za fanove lutke koja personificira ženu sa potpuno nerealnim proporcijama. Ovaj ugostiteljski objekat, osim što  nudi pravu Barbie atmosferu, je osmislio i Barbie jelovnik. Taj jelovnik, teško da može pomoći u održavanju linije i tijela kakvo ima Barbie, ali to sigurno neće smetati fanovima najpopularnije lutke na svijetu da svoje slobodno vrijeme provedu baš tu. Pronaći će već drugi način kako bi imitirale svoj omiljeni televizijski lik.   [gallery ids="23441,23442,23443,23444,23445,23446,23447,23448"]   Amela Ravkić
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus