Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto u Termama Tuhelj
Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s obitelji i prijateljima.

Promoviran domaći dizajnerski namještaj «Intent design»

NEWS

OBJAVLJENO:
22.03.2013. u 14:52

Kompanija za arhitektonsko projektiranje i opremanje enterijera «Entasis» iz Zenice organizirala jepromociju nove linije dizajnerskog namještaja pod nazivom «Intent design ” čiji dizajn potpisuju najugledniji bosanskohercegovački i međunarodni dizajneri poput Ade Avdagića, Saliha Teskeredžića, Jasne Mujkić, Karima Rašida, Mihaela Šnajdera.

  Kompanija za arhitektonsko projektiranje i opremanje enterijera «Entasis» iz Zenice organizirala jepromociju nove linije dizajnerskog namještaja pod nazivom «Intent design ” čiji dizajn potpisuju najugledniji bosanskohercegovački i međunarodni dizajneri poput Ade Avdagića, Saliha Teskeredžića, Jasne Mujkić, Karima Rašida, Mihaela Šnajdera. “Entasis” je prvi prodajni salon u BiH koji je objedinio domaću liniju dizajniranog namještaja, a brendovi koje zastupaju, poput poznate marke “Artisan”, postali su veoma ugledni na međunarodnom tržištu. “Učinilo nam se vrlo logično, da ako je čitav svijet prepoznao kvalitetu naših dizajnera i proizvođača, da to moramo i mi, i da s ponosom našim klijentima možemo ponuditi isto što se nudi u dizajnerskim šopovima u Britaniji, Njemačkoj, Japanu“, kazala je tom prilikom direktorica kompanije “Entasis” Vedina Babahmetović i dodala: “Ujedinili smo najbolje bh. proizvođače namještaja, a cilj naše misije je osvajanje međunarodnog  tržišta. I već imamo zapažene rezultate. Naš namještaj se od skoro nalazi i u showroomu u Španiji gdje je naš španski partner IASO, lleida u organizaciji Intent Designa, ovih dana otvorio izložbeni salon gdje je prezentirano deset bh. proizvođača.”   IMG_7025 IMG_7240 copy ARENA ARENA   O kakvom se kvalitetu dizajnerskog namještaja radi potvrđuje i činjenica da su na nedavno održanom Međunarodnom sajmu namještaja „IMM Cologne 2012″ u njemačkom gradu Kölnu bh. dizajneri Salih Teskeredžić i Jasna Mujkić s firmama Artisan iz Tešanja i Rukotvorine iz Konjica osvojili prestižne nagrade“Interior Innovation Award 2012- Winner”. Na promociji su pored predstavnika kompanije “Entasis” bili prisutni i dizajneri Ado Avdagić, Salih Teskeredžić i Jasna Mujkić.   Amela Ravkić, Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus