Nova godina uz Rockabilly u Termama Tuhelj
Nova godina uz Rockabilly u Termama…
Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a,…
Teslina limuzina zagađuje više od malog Mitsubishija
Teslina limuzina zagađuje više od malog…
Mali Mitsubishi Mirage, u nas poznatiji kao Space Star, ne slovi za najbolji…
Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…

Promoviran domaći dizajnerski namještaj «Intent design»

NEWS

OBJAVLJENO:
22.03.2013. u 14:52

Kompanija za arhitektonsko projektiranje i opremanje enterijera «Entasis» iz Zenice organizirala jepromociju nove linije dizajnerskog namještaja pod nazivom «Intent design ” čiji dizajn potpisuju najugledniji bosanskohercegovački i međunarodni dizajneri poput Ade Avdagića, Saliha Teskeredžića, Jasne Mujkić, Karima Rašida, Mihaela Šnajdera.

  Kompanija za arhitektonsko projektiranje i opremanje enterijera «Entasis» iz Zenice organizirala jepromociju nove linije dizajnerskog namještaja pod nazivom «Intent design ” čiji dizajn potpisuju najugledniji bosanskohercegovački i međunarodni dizajneri poput Ade Avdagića, Saliha Teskeredžića, Jasne Mujkić, Karima Rašida, Mihaela Šnajdera. “Entasis” je prvi prodajni salon u BiH koji je objedinio domaću liniju dizajniranog namještaja, a brendovi koje zastupaju, poput poznate marke “Artisan”, postali su veoma ugledni na međunarodnom tržištu. “Učinilo nam se vrlo logično, da ako je čitav svijet prepoznao kvalitetu naših dizajnera i proizvođača, da to moramo i mi, i da s ponosom našim klijentima možemo ponuditi isto što se nudi u dizajnerskim šopovima u Britaniji, Njemačkoj, Japanu“, kazala je tom prilikom direktorica kompanije “Entasis” Vedina Babahmetović i dodala: “Ujedinili smo najbolje bh. proizvođače namještaja, a cilj naše misije je osvajanje međunarodnog  tržišta. I već imamo zapažene rezultate. Naš namještaj se od skoro nalazi i u showroomu u Španiji gdje je naš španski partner IASO, lleida u organizaciji Intent Designa, ovih dana otvorio izložbeni salon gdje je prezentirano deset bh. proizvođača.”   IMG_7025 IMG_7240 copy ARENA ARENA   O kakvom se kvalitetu dizajnerskog namještaja radi potvrđuje i činjenica da su na nedavno održanom Međunarodnom sajmu namještaja „IMM Cologne 2012″ u njemačkom gradu Kölnu bh. dizajneri Salih Teskeredžić i Jasna Mujkić s firmama Artisan iz Tešanja i Rukotvorine iz Konjica osvojili prestižne nagrade“Interior Innovation Award 2012- Winner”. Na promociji su pored predstavnika kompanije “Entasis” bili prisutni i dizajneri Ado Avdagić, Salih Teskeredžić i Jasna Mujkić.   Amela Ravkić, Armin Sajnica
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus