Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

LUCKY WOMEN'S MARKET: Kreativnost sa stilom - Iz ženske perspektive

NEWS

OBJAVLJENO:
07.03.2013. u 10:03

Prvi ovogodišnji Lucky Market održat će se povodom Dana žena na Trgu Djece Sarajeva 1, ispred BBI Centra, 7. i 8. marta od 10h do 18h. Nakon dvomjesečne pauze Lucky Market se vraća sa novim sadržajima novih izlagača koji dolaze iz Travnika, Mostara, Kiseljaka, Olova, Zenice, Goražda, Visokog, Tuzle i Sarajeva.

Prvi ovogodišnji Lucky Market održat će se povodom Dana žena na Trgu Djece Sarajeva 1, ispred BBI Centra, 7. i 8. marta od 10h do 18h. Nakon dvomjesečne pauze Lucky Market se vraća sa novim sadržajima novih izlagača koji dolaze iz Travnika, Mostara, Kiseljaka, Olova, Zenice, Goražda, Visokog, Tuzle i Sarajeva. LM nudi “novu kreativnost,” fuziju kultura, zanata, umjetnosti i dizajna na jednom mjestu, jer LM jefashion&cool destinacija, mjesto gdje u razgovoru s kreativcima možete saznati zbog čega su ludi za onim s čim se bave, a pri tome pazariti neki unikatan komad nakita, cutting edge dizajnerske odjeće ili obuće, pronaći jedinstvene suvenire i poklone, igračke, slike, lampe, fotografije, cvijeće sa štampom, i to sve gledajući na metež grada oko vas. LM 20133 Vrijednost Lucky Market-a   - Vrijednost Lucky Marketa je u tome što i lovci na jeftino mogu biti zadovoljni. A sve ono što ne budete našli tu na jednom mjestu, možete naručiti kod Kreativaca. Jer ima nešto za svakoga, mlade i stare, kolekcionare i ljubitelje umjetnosti, znatiželjne, pa i za cijelu obitelj, na ovom sarajevskom marketu koji predstavlja eklektičan miks različitih stilova i umjetnika. Veliki dio šarma LM-a su i čudna otkrića koje vam nudi, LM je mjesto gdje ćete se rado fotografisati. Naš slogan je: “Provedite i proživite jedan dan drugačiji od ostalih, dođite i družite se s Kreativcima, kažu organizatori.    
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus