Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Style.ba u saradnju sa Avonom Vas nagrađuje za 8. mart

NEWS

OBJAVLJENO:
06.03.2013. u 12:23

  Međunarodni Dan Žena već tradicionalno se slavi 8. marta svake godine. Poštovanje, ljubav i priznanje to su glavne riječi kojima opisujemo ovaj dan. Dan žena ustanovljen je na Drugoj međunarodnoj konferenciji žena socijalista 8. marta 1910. godine u Kopenhagenu na inicijativu Klare Cetkin, tadašnje liderke radničkog pokreta. Osmi mart kao praznik i pod nazivom Međunarodni Dan žena postoji od 1975. godine koja je bila proglašena međunarodnom godinom žena, a tek 1977. godine Generalna skupština UN rezolucijom je proglasila 8. mart Danom ženskih prava i međunarodnog mira.   Kako nam se bliži  8. mart  odlučili smo nagraditi vašu vjernost. Prvobitna zamisao je bila nagraditi jednog čitaoca međutim naš darežljivi i ljubazni sponzor Avon Vas je odlučio nagraditi sa dva jako vrijedna poklona. Prva nagrada parfem Avon Sensuelle i Avon Perfect Kiss ruž za usne, te druga nagrada noćna krema Avon Anew Vitale. Fotor0306121421  

  1-060213-ANEW-Vitale-Night-Cream-ZhxAo0-lgn     Vrijedi li se igrati? Sve što trebate uraditi je ostaviti komentar sa odgovorom na pitanje “Koji je to za Vas najvažniji dan u godini?” Igramo se do 8.marta! Sretno!  
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus