Predstavljena nova linija  kozmetičkih proizvoda brenda Catrice
Predstavljena nova linija kozmetičkih…
U Sky Baru hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, predstavljena je nova linija…
Osjetite Sarajevski filmski spektakl u vašem domu
Osjetite Sarajevski filmski spektakl…
Dvanaestog avgusta, samo jednim klikom možete postati dio Sarajevo Film Festivala.
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor ovoga ljeta
Neka magična Orhidelia bude vaš izbor…
Terme Olimia s cjelokupnom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom poziva…

Komedija “Crnogorac u krevetu” u Coloseum Clubu

NEWS

OBJAVLJENO:
27.02.2013. u 22:19

Sarajevo, 27.02.2013. – U subotu, 02.03.2013. sa početkom u 22.00 sata nasmijte se i uživajte u jedinstvenoj predstavi „Crnogorac u krevetu“.

  Sarajevo, 27.02.2013. –  U subotu, 02.03.2013. sa početkom u 22.00 sata nasmijte se i uživajte u jedinstvenoj predstavi „Crnogorac u krevetu“. Predstava „Crnogorac u krevetu“, koju je režirao i u kojoj igra Peđa Šuškavčević,  je klasična komedija mentaliteta, crnogorska priča koja je svima nama bliska, i koja na duhovit način govori o svim životnim fazama, od rođenja do poznih godina. Predstava je do sada igrana širom Srbije, BIH i Crne Gore, a nalazi se i na redovnom repertoaru pozorišta u Podgorici. Najveći pokazatelji uspjeha predstave su pune sale, nasmijana publika i odlične kritike svih onih koji su do sad imali zadovoljstvo da je pogledaju. Mjesec mart u Coloseum Clubu počinje sa smijehom i dobrim raspoloženjem, te se nadamo da će svi ljubitelji ove umjetnosti dopustiti sebi da sa osmijehom i pozitivnom energijom provedu i ovu subotu. Ulaznice po cijeni od 5 KM te rezervacije po cijeni od 20 KM će se moći kupiti na recepciji Coloseum Cluba.   S poštovanjem, Coloseum Club,  centar zabave i igre
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina STYLE.BA. Online magazin STYLE.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara STYLE.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
comments powered by Disqus